Evet öyle.Peki E- de mi kalıyorum?
Eyvallah teşekkür ederim peki yeni güncelleme ile ilgili bilgi var mıOyunun şu anki sürümünde mevcut değil güncelleme ile eklenecektir.
Yeni sürüm hakkında bilgi almak için yapımcının Patreon hesabını veya oyunun kendi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Patreon hesabı sayfanın en başında açıklamada mevcut.Eyvallah teşekkür ederim peki yeni güncelleme ile ilgili bilgi var mı
Yapımcı şuan "teknoloji yükseltmesi" ismiyle yeni güncelleme hazırlıyor, bu güncelleme ile Android'de oyun tam ekran olacak PC için geçerli mi tam bilmiyorum (PC için çözünürlük artacak) ve karakterler için hikaye güncellemesi gelecek.Bu oyunun 0.20.9 devamı gelir mi yapımcı devam ettirir mi ?
Aşağıda ki linkten çözüme ulaşabilirsiniz.pizzacının karısıyla olan sevişme sahnesine gidince hiçbir şey yapamıyorum ilerlemiypr sahne.
Tamamdır, teśekkürler.Evet öyle.
Bende Tavan Arasını açamıyorum kilitli diyor sürekli ne yapmam gerekiyor. Elimde sandalye de varAşağıda ki linkten çözüme ulaşabilirsiniz.
Summertime Saga Maria Görevi Hatası - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - +18 Oyunlar - Adult Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
ÇÖZÜMÜ BULAN KİŞİ: @xariss Summertime Saga Maria Görevi Hatasının Çözümü: Sorunun sebebi: Tony ile konuştuktan sonra zaman ilerleyip gece oluyordu; böyle olmaması gerekir. Sorunu düzeltme: 1- Tony ile konuştuktan sonra pizza dükkanındaki depoya girin, 2- Telefonunuzu açıp üst kısımdan wifi...adultoyunceviri.com
Evin girişindeki askılıktan anahtarı alın.Bende Tavan Arasını açamıyorum kilitli diyor sürekli ne yapmam gerekiyor. Elimde sandalye de var
PC mi Android mi?Beyler oyuna giriş yapıyorum 5-10 dakika oynadıktan sonra oyundan atıyor durduruldu diyor ne yapmam lazım?
teşekkürler dostumAşağıda ki linkten çözüme ulaşabilirsiniz.
Summertime Saga Maria Görevi Hatası - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - +18 Oyunlar - Adult Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
ÇÖZÜMÜ BULAN KİŞİ: @xariss Summertime Saga Maria Görevi Hatasının Çözümü: Sorunun sebebi: Tony ile konuştuktan sonra zaman ilerleyip gece oluyordu; böyle olmaması gerekir. Sorunu düzeltme: 1- Tony ile konuştuktan sonra pizza dükkanındaki depoya girin, 2- Telefonunuzu açıp üst kısımdan wifi...adultoyunceviri.com
Rica ederim.teşekkürler dostum
Açılma süresi cihazdan cihaza değişiyor bekleyiniz.Oyun bende açılmıyor, telefondan denedim açıldı ama PC'den açılmıyor, şu ekranda direkt durduruldu hatası alıyorum. Sorun sadece bende mi var?
Gece vakti parka gidip rap yapmanız gerekiyor.Karizma nasıl kasılıyor yardım eder misiniz