bittiğinde nereden alacağızMevlid
anca yarısı biti karakterleri bitrdim çok aşırı diyolog var lokasyonları yarı si btiti zaten. 1-2 haftada çevirimi biter hocam tek başıma yapıyorum ve bütün zamanımı ayıracak halim yok üstüne birde çıkan hatalrı düzeltiyorum
Yardım alabilirsin, burada sana yardım etmek isteyenler olacaktır.Mevlid
anca yarısı biti karakterleri bitrdim çok aşırı diyolog var lokasyonları yarı si btiti zaten. 1-2 haftada çevirimi biter hocam tek başıma yapıyorum ve bütün zamanımı ayıracak halim yok üstüne birde çıkan hatalrı düzeltiyorum
gerek kalmadı son kontrolleri yapıp hafta içi özelden isteyen olursa pm yolu ile yükleyip link atarımYardım alabilirsin, burada sana yardım etmek isteyenler olacaktır.
Bana atarmısıngerek kalmadı son kontrolleri yapıp hafta içi özelden isteyen olursa pm yolu ile yükleyip link atarım
bana da atar mısın lütfen, eline sağlık.gerek kalmadı son kontrolleri yapıp hafta içi özelden isteyen olursa pm yolu ile yükleyip link atarım
Kral bitince banada atabilirsen çok sevinirim, iyi çalışmalar.çeviri uzadı ana diyologlar hep eksik yeni den bir yöntemle diyologları buldum eksik diyologları çevirecem yama gerektirmeden oyun oynanıcak diger türlü yamada olsa eksik çeviri olacak maalesef biraz daha bekliceksiniz
bana da atarsan sevinirimgerek kalmadı son kontrolleri yapıp hafta içi özelden isteyen olursa pm yolu ile yükleyip link atarım