Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yeni sürümü bekleyenler beklemeyin yeni sürümdeki içerikler çok az suan degmez yapmazlar beklemeyin bence

P

peralta

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Yav sovmeyeyim sovmeyeyim diyorum da atacagin linkin ben yav kardesim 50 tane reklama baglanirda bir kez mi siteye yonlendirmez

P

profaz22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$

Mevlid

anca yarısı biti karakterleri bitrdim çok aşırı diyolog var lokasyonları yarı si btiti zaten. 1-2 haftada çevirimi biter hocam tek başıma yapıyorum ve bütün zamanımı ayıracak halim yok üstüne birde çıkan hatalrı düzeltiyorum
bittiğinde nereden alacağız

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$

Mevlid

anca yarısı biti karakterleri bitrdim çok aşırı diyolog var lokasyonları yarı si btiti zaten. 1-2 haftada çevirimi biter hocam tek başıma yapıyorum ve bütün zamanımı ayıracak halim yok üstüne birde çıkan hatalrı düzeltiyorum
Yardım alabilirsin, burada sana yardım etmek isteyenler olacaktır.

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun çevirimi normalde bitti ama ne hikmetse eksik diyologlar var ve ben onları bulamıyorum bu eksik diyolog kısımları sitesinde tr yamayı atınca eksik olan kısımlarda Tr oluyor ama yamasız nedense diyologları bulum çev.remiyorum olmadı bu şekilde kontrol edip bırakıcam artık yapacak bişey yok pro ddegiliz ama yüzde yüz Tr olmuş oluyor

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
belkide modlu çevirdigimden kaynaklanıyor olabilir

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çeviri uzadı ana diyologlar hep eksik yeni den bir yöntemle diyologları buldum eksik diyologları çevirecem yama gerektirmeden oyun oynanıcak diger türlü yamada olsa eksik çeviri olacak maalesef biraz daha bekliceksiniz

X

xburakk06

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çeviri uzadı ana diyologlar hep eksik yeni den bir yöntemle diyologları buldum eksik diyologları çevirecem yama gerektirmeden oyun oynanıcak diger türlü yamada olsa eksik çeviri olacak maalesef biraz daha bekliceksiniz
Kral bitince banada atabilirsen çok sevinirim, iyi çalışmalar.

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
karakter çevirmeleri bitti lokosyon -map çeviriside bitmek üzere

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kitabın sonunda büyük ve kalın yazılı türkçesi aklımda degil maalesef ama ing ismi bad monster birleşik yazıcaksın

Nevo124

Nevo124

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Değerli arkadaşla oyun devrim geçirmiş map büyümüş baya etkileşim baya artmış geri değeli adminimizde bize yetişti 0.21.0

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-05-09-38-35-594_com.kompasproductions.summertimesaga.jpg
    Screenshot_2024-12-05-09-38-35-594_com.kompasproductions.summertimesaga.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 85
S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
evrim geçirse ne olcak bir kaç gün önce güncelleme geldi debiee karaketeri için 2 sex sahnesi eklemiş herif kim bilir ne zaman oyun full sürümü çıkar 2 ayda bir 3 kuruşluk günceleme geliyor adamda haklı bitirse bilerce dolar kaybedicek ne diyim :D

Üst Alt