ENG
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim. Yeni sürümü ne zaman gelir biliyor musunuz ona göre başlayayım boşuna başlamayayım yakında gelecekse?Bazen oyunda büyük değişiklikler yapıldığı için kayıt dosyaları çalışmayabiliyor.
Teşekkür ederim. Yeni sürümü ne zaman gelir biliyor musunuz ona göre başlayayım boşuna başlamayayım yakında gelecekse?Bazen oyunda büyük değişiklikler yapıldığı için kayıt dosyaları çalışmayabiliyor.
Eski kayıt dosyaları hata çıkartıyor 20.9 sürümden önceki sürümleri oynadıysan oyunun başlangıç ekranından yeni oyun yazısına bas oradan 3 tane seçenek çıkacak karşına en sondakini seç devam et.Bu kayıt normal olarak açılmadı hatası alıyorum. Kaydım ilerlese bile bazı karakterler ve mekanlan mevcut değil. Yeni sürümü indirdiğim halde. Başka bir yolu var mı acaba?
Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.ENG Maalesef şu anda net bir tarih yok güncelleme ile ilgili.
Dediğim gibi orada deniz kızı ile boğa kız açık ben onları oynamadım daha o yüzden spoiler yemek istemiyorum ama teşekkürler.Eski kayıt dosyaları hata çıkartıyor 20.9 sürümden önceki sürümleri oynadıysan oyunun başlangıç ekranından yeni oyun yazısına bas oradan 3 tane seçenek çıkacak karşına en sondakini seç devam et.
NOT: Tabi bu 20.9 sürümünden önceki sürümleri oynadıysan geçerli oynamadıysan yapma hikaye eksikliği yaşarsın.
Anladım o zaman o seçeneği kullanmayın rica ederim.Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Dediğim gibi orada deniz kızı ile boğa kız açık ben onları oynamadım daha o yüzden spoiler yemek istemiyorum ama teşekkürler.
hızlı aramanın altında 1 e bas oradan indirme linklerinden windows mu yoksa telefon mu nereden indireceksen onun indirme linklerinden birine bas çıkan reklamı kapa tekrar aynı linke tıkla indirme yerine yönlendiriyor ama orada 5 saniye bekliyorsun reklamı görebilmen için, sonra reklamı kapadıktan sonra aynı linkten tıkladığında bir beş saniye daha bekleme süresi var işte o zaman seni direk indirme yerine yönlendiriyor biraz karışık anlatmış olabilirim :/nasıl indiririm indirme tuşu göremedim
Belli bir tarih yok maalesef. Ama tech update'den önce geleceğini düşünmüyorum çünkü 20.11 sürümü küçük bir güncelleme. Bu benim fikrim tabiki kesin bir bilgi yok.20.11 sürümü yayınlandı ne zamana gelir
20.11 de pek bir şey yok 6 sahne ekli asıl olay tech update ilerlemesi bitince gelecek benceSummer time saga 0.20. 11 türkçe yama ne zman gelecek admin?
Tech update bitmeden geleceğini düşünmüyorum ama kesin bir bilgi yok.Summer time saga 0.20. 11 türkçe yama ne zman gelecek admin?
kilisenin sağında kasabanın girişini gösteren o tepeden.Yahu bu ağaç dalını nerden bulacağımız flüt yapmak için
Merhabalar ben mia nın babası için donut almaya gittiğim görevde doğru seçenekleri yapmama rağmen sevmediğini söylüyor(istediği tarif 1 ilk satırdaki sondaki karamel sosu 2.satırdaki strawbery sosu lütfen yardım ederseniz çok memnun olurum oyun çok iyi aksamasını istemiyorumSummertime Saga rehberine aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.
Summertime Saga Türkçe Rehber - Genel - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
TÜRKÇE REHBER Bu rehber Adult Oyun Çeviri ekibi tarafından hazırlanmıştır. Ana Karakter Jenny Debbie Diane Roxxy Eve Erik Bayan Dewitt Koç Bridget Bayan Okita Bayan Ross Bayan Bissette Bayan Johnson Bayan Smith Annie Becca Chad...adultoyunceviri.com