Linklerde bir sıkıntı yok.linklerde bi sıkıntı var?
Bekliyorum zaten, fakat oyun durduruldu hatası veriyor.Açılma süresi cihazdan cihaza değişiyor bekleyiniz.
PC: C: -> AOCarkadaşlar oyunun savelerini nerde bulabilirim ?
Yardım bölümüne veya buraya SS olarak atar mısın ya da görevle bağlantısı yoksa orayı geç.arkadaşlar araba galerisinde donald trumpın yanına gidince bir hata veriyor nasıl düzelir?
araba galerisine girdiğimde başkan rump ı görüyorum ve üstüne tıkladığımda bu hatayı veriyorYardım bölümüne veya buraya SS olarak atar mısın ya da görevle bağlantısı yoksa orayı geç.
Yoksay dedin miaraba galerisine girdiğimde başkan rump ı görüyorum ve üstüne tıkladığımda bu hatayı veriyor
geçenlerde yoksay demiştim ve sonrasında maria görevinde hata olmuştu. oyuna sıfırdan başladım ve rump a hiç bulaşmadan oynadığımda maria görevinde bir sıkıntı olmadı. yine ileride bir sıkıntı çıkarırsa diye korktuğumdan yoksay demekten çekiniyorum.Yoksay dedin mi
• Linke tıklayın.hiçbir sey yok indireniyorum yamayı bir yardımcı olursanz
Maria görevi sorunu çözüldü aslında ben yardım bölümüne yazdım. Rump hatası hakkında bilgim yok.geçenlerde yoksay demiştim ve sonrasında maria görevinde hata olmuştu. oyuna sıfırdan başladım ve rump a hiç bulaşmadan oynadığımda maria görevinde bir sıkıntı olmadı. yine ileride bir sıkıntı çıkarırsa diye korktuğumdan yoksay demekten çekiniyorum.
Sayfanın en başında Windows ve Android yazısının altında linkler var istediğinden indirebilirsin.link nerde?