Sypreus
Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Buradaki bağlantıdan indirdiğine eminsin demiHer yeri İngilizce kanka bende anlamadım
Buradaki bağlantıdan indirdiğine eminsin demiHer yeri İngilizce kanka bende anlamadım
Oyun içinden telefona bas sol üstte WiFi simgesi göreceksin ona bas senden oraya ANLIYORUM yazmanı isteyecek yazıp onayla ve hile menüsü aktif olacak Eşyalar yazan yere bas oradan aşağılara in ve treasure_key yazan eşyayı bulup çantana ekle sonra da hazinenin olduğu yere gidip açarsın.Kaptanın korsan gorevini yapamiyorum sifreyi herseyi buldum korsan sikkesini fiskiyenin yaninda buldum ama hayla anahtar lazim diyor yardimci olur musunuz
Her yer mi ingilizce?evet buradan indirdim
İleriki sürümlerde beden eğitimi için görev gelecek, şuanlık A+ alamıyorsun o dersten.Beden eğitimi E- . Yeni görev de görünmüyor. Nasıl yükselteceğim?
Peki E- de mi kalıyorum?İleriki sürümlerde beden eğitimi için görev gelecek, şuanlık A+ alamıyorsun o dersten.
O ekranın açılması cihazdan cihaza değişiyor ortalama 5-15 dakika sürüyor.Ben de açılmıyor giriyorum ilk ekran geliyor kullanıcı adı ve şifre istediği ekran öncesi ilk açılıştaki ekranda takılı kalıyor. Sonra oyun donuyor.
Onu tam hatırlamıyorum oyundaki görevler hakkında bilgi ve yardım almak için bu sayfanın en başındaki rehbere bakabilirsin belki görevleri eksik yapmış olabilirsin.Peki E- de mi kalıyorum?
Summertime Saga rehberine aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.Kolay gelsin merhaba roxxy soyunma odasına gidiyorum ne yaparsam yapayım giremiyorum ya rica etsem yol gösterebilirmizin bu arada baya iyi oyun ellerinize sağlık
Merhaba eskiden oynuyordum ancak oyunu bırakmıştım en baştan başlamak istemiyorum oyunu ilerden başlatma şansım var mı?
Oyunun şu anki sürümünde mevcut değil güncelleme ile eklenecektir.Oyunda herşeyi bitirdim ama beden dersi kaldı E- de kaldı spor salonunda çalış diyor çalıştım ama başka seçenek çıkmıyor eksik bişey mi yapıyorum
Evin çatı katında anahtarda evin ilk katında askılıkta küçük bir anahtarOltayı bulamadım o nasil yapılıyor veya bulunuyor ya