Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
M

Mustafa4242

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Kaptanın korsan gorevini yapamiyorum sifreyi herseyi buldum korsan sikkesini fiskiyenin yaninda buldum ama hayla anahtar lazim diyor yardimci olur musunuz

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Kaptanın korsan gorevini yapamiyorum sifreyi herseyi buldum korsan sikkesini fiskiyenin yaninda buldum ama hayla anahtar lazim diyor yardimci olur musunuz
Oyun içinden telefona bas sol üstte WiFi simgesi göreceksin ona bas senden oraya ANLIYORUM yazmanı isteyecek yazıp onayla ve hile menüsü aktif olacak Eşyalar yazan yere bas oradan aşağılara in ve treasure_key yazan eşyayı bulup çantana ekle sonra da hazinenin olduğu yere gidip açarsın.

A

Asasas

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beden eğitimi E- . Yeni görev de görünmüyor. Nasıl yükselteceğim?

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
S

Scorpionn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben de açılmıyor giriyorum ilk ekran geliyor kullanıcı adı ve şifre istediği ekran öncesi ilk açılıştaki ekranda takılı kalıyor. Sonra oyun donuyor.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben de açılmıyor giriyorum ilk ekran geliyor kullanıcı adı ve şifre istediği ekran öncesi ilk açılıştaki ekranda takılı kalıyor. Sonra oyun donuyor.
O ekranın açılması cihazdan cihaza değişiyor ortalama 5-15 dakika sürüyor.

U

Uyarmik

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kolay gelsin merhaba roxxy soyunma odasına gidiyorum ne yaparsam yapayım giremiyorum ya rica etsem yol gösterebilirmizin bu arada baya iyi oyun ellerinize sağlık

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Peki E- de mi kalıyorum?
Onu tam hatırlamıyorum oyundaki görevler hakkında bilgi ve yardım almak için bu sayfanın en başındaki rehbere bakabilirsin belki görevleri eksik yapmış olabilirsin.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Kolay gelsin merhaba roxxy soyunma odasına gidiyorum ne yaparsam yapayım giremiyorum ya rica etsem yol gösterebilirmizin bu arada baya iyi oyun ellerinize sağlık
Summertime Saga rehberine aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

E

Enes771234

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba eskiden oynuyordum ancak oyunu bırakmıştım en baştan başlamak istemiyorum oyunu ilerden başlatma şansım var mı?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba eskiden oynuyordum ancak oyunu bırakmıştım en baştan başlamak istemiyorum oyunu ilerden başlatma şansım var mı?

L

L0NEW0LF

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda herşeyi bitirdim ama beden dersi kaldı E- de kaldı spor salonunda çalış diyor çalıştım ama başka seçenek çıkmıyor eksik bişey mi yapıyorum

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda herşeyi bitirdim ama beden dersi kaldı E- de kaldı spor salonunda çalış diyor çalıştım ama başka seçenek çıkmıyor eksik bişey mi yapıyorum
Oyunun şu anki sürümünde mevcut değil güncelleme ile eklenecektir.

U

Uyarmik

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oltayı bulamadım o nasil yapılıyor veya bulunuyor ya

R

redbul212

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar oyun bu sefer burda tıkandı ne yaparsam yapıyım geçmiyor kapıyı tıklaması lazımken sürekli 2.görselde ki olay yaşanıyor oyunda ana hikayede yaşadığım 3.hata bu hatalardan sıkılmış vaziyetteyim burayı geçebilen varsa yardım ederse sevinirim aksi taktirde oyunu bir daha yüklememek için silmeyi düşünüyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-22-03-52-52-190_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2021-06-22-03-52-52-190_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    636.6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2021-06-22-03-52-02-437_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2021-06-22-03-52-02-437_summertimesaga.adultoyunceviri.com.jpg
    403.1 KB · Görüntüleme: 30
Üst Alt