Sypreus
Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Evet.yeni eklenen 3 fotoğraf gelecek güncellemeden mi?
Evet.yeni eklenen 3 fotoğraf gelecek güncellemeden mi?
discord linki atar mısınız sitede bulamadım
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Yükleme yerine gelince uygulama yüklenemedi diyo
Beklemeniz gerekiyor açılması uzun sürüyor oyunun.oyunu açamıyorum adult oyun çeviri ekranında donup kalıyor
10 15 dk dır açıkBeklemeniz gerekiyor açılması uzun sürüyor oyunun.
Oyunu tekrar açınız olmazsa yine oyunun verilerini ve önbelleğini temizleyip telefonunuzu yeniden başlatınız.10 15 dk dır açık
KÖTÜÇOCUKKızın PC şifresi ney
Orası sıkıntılı dostum birçok yöntem denedim olmuyor. Artık yazılcımız düzeltecek onu yapacak bişey yok.Arkadaşlar tony'nin karısı maria hamile bırakma görevinde depoya girdiğimde maria görünmüyor kaldım odada save geri alıp bir daha denedim yine aynısı oldu ben burayı nasıl geçicem bilen varsa yardım ederse çok makbule geçer
Oyun nasıl İngilizce? Şuan forumdaki Türkçe bir sıkıntı görmedim.oyun ingilizce, türkçe çeviri yapılmamış mıydı ?
Bilgi için teşekkür ederim tahminen bu hata ne zaman düzelir ve ya yapımcının güncellemesini mi beklerizOrası sıkıntılı dostum birçok yöntem denedim olmuyor. Artık yazılcımız düzeltecek onu yapacak bişey yok.
Her yeri İngilizce kanka bende anlamadımOyun nasıl İngilizce? Şuan forumdaki Türkçe bir sıkıntı görmedim.
Yeni güncelleme üzerinde çalışıyor yapımcı ne zaman tamamlanır bilemem ama buradaki sayfanın en başındaki Patreon yazısından veya oyunun kendi sitesinden güncellemenin ne kadar ilerlediğini görebilirsinizBilgi için teşekkür ederim tahminen bu hata ne zaman düzelir ve ya yapımcının güncellemesini mi bekleriz