Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
A

Anonim07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yükleme yerine gelince uygulama yüklenemedi diyo

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Yükleme yerine gelince uygulama yüklenemedi diyo
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

M

michaelak47

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu açamıyorum adult oyun çeviri ekranında donup kalıyor

M

Mustafa4242

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Oyun mezarlikda bitiyor mu bu sürümde yoksa hata mi var benim save de

M

Muhansaga

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga mapin büyüdüğünu sandigim için gelmiştim yeni map ne zaman geliyor

R

redbul212

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar tony'nin karısı maria hamile bırakma görevinde depoya girdiğimde maria görünmüyor kaldım odada save geri alıp bir daha denedim yine aynısı oldu ben burayı nasıl geçicem bilen varsa yardım ederse çok makbule geçer :)

C

Crazy1743

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun ingilizce, türkçe çeviri yapılmamış mıydı ?

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Arkadaşlar tony'nin karısı maria hamile bırakma görevinde depoya girdiğimde maria görünmüyor kaldım odada save geri alıp bir daha denedim yine aynısı oldu ben burayı nasıl geçicem bilen varsa yardım ederse çok makbule geçer :)
Orası sıkıntılı dostum birçok yöntem denedim olmuyor. Artık yazılcımız düzeltecek onu yapacak bişey yok.

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Bilgi için teşekkür ederim tahminen bu hata ne zaman düzelir ve ya yapımcının güncellemesini mi bekleriz
Yeni güncelleme üzerinde çalışıyor yapımcı ne zaman tamamlanır bilemem ama buradaki sayfanın en başındaki Patreon yazısından veya oyunun kendi sitesinden güncellemenin ne kadar ilerlediğini görebilirsiniz

Üst Alt