sorun opera tarayacı + vpn ile ilgiliymiş, linkler sağlam.linklerde sorun var gibi
Donut Görevini Yapamayanlar İçin:Harold a donut alma kısmında polislerini dediği donutı aldığım halde bu malzemeleri sevmiyorum diyor yardımcı olurmusunuz.
Çok teşekkür ederimDonut Görevini Yapamayanlar İçin:
Telefona basın telefonun sol üstünde WiFi simgesi göreceksiniz ona basın sonra oraya ANLIYORUM yazıp onaylayın karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın elinizle aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı çantanıza ekleyip sonra Harold'a verin.
Rica ederim iyi oyunlar.Çok teşekkür ederim
Tam olarak nasıl bir hata alıyorsunuz.Oyun bende mobilde indirilmiyor
Kendi bilgisayarımız şifresi: ADULTOYUNCEVİRİ, Jenny'nin ise: KÖTÜÇOCUK.Merhaba bilgisayar şifresi nedir acaba herşeyi denedim olmuyo
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Cep telefonunda ANLADIM yazıyorum hileler aktif olmuyor ustalar yardımcı olurmusunuz
What a Legend, Sex Note (beta'da yani ek üyelik gerekiyor), The Grimm Reaper, ACADEMY34bu oyuna benzer 2d oyun var mı? Türkçe ingilizce fark etmez
ANLADIM değil ANLIYORUM yazmanız gerekiyor.Cep telefonunda ANLADIM yazıyorum hileler aktif olmuyor ustalar yardımcı olurmusunuz
Onu da yazdımANLADIM değil ANLIYORUM yazmanız gerekiyor.
Discord kullanıyorsanız buradaki bağlantıdan gel daha hızlı yardım alırsın yoksa buradaki yardım bölümüne ekran görüntüsü atıp sorunu yaz. O ANLIYORUM yazılan yerin ekran görüntüsünü at.Onu da yazdım