Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
XXXREDLİNE20

XXXREDLİNE20

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yeni sürüm ne zaman gelir??

F

Furkanasln

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu nasıl güncelliycem yeni sürüm indirince baştan mı başlıcam

S

serhat123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar yeni yemle balık tutarken biriyle tanışabilirsin diyor ama ne yapacagım balık tutum defalarca ama bişe olmadı

P

Psiko

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Harold hangi donut oluyor acaba her türlü kombinasyonu denedim ama tırt buga girmiş galiba

P

Psiko

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Abi şu Donat görevinde neden. Hepsi yanlış çıkıyor hepsini denedim yine yanlış verdi ya başkasında da oluyor mu bu

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Abi şu Donat görevinde neden. Hepsi yanlış çıkıyor hepsini denedim yine yanlış verdi ya başkasında da oluyor mu bu
Oyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp wi-fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a

S

Sharky34

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Gücelleme gelecekmi yada yakın zamanda geldimi

S

scarex61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunum güncel değil fakat aqua kısmında onun mağarasından çıkamıyorum ve oyunumu güncellemek istiyorum eğer güncellersem şuana kadar ilerdediğim save gidecek mi ?

Üst Alt