Halen aynı sanırım bende denedim kaç kere aynı.bu oynu en son oynadığımda doktorun verdiği + ve - olan ilaçların kısmında döngüye giriyor o görev yapılamıyordu sorum şu ki o hata düzeldi mi bilgisi olan? teşekkürler
Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.oyun neden açılmadı bende
Oyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp wi-fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'aAbi şu Donat görevinde neden. Hepsi yanlış çıkıyor hepsini denedim yine yanlış verdi ya başkasında da oluyor mu bu
TeşekkürOyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp wi-fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a
Yapımcı güncelleme üzerinde çalışmalarını devam ettiriyor ve %32 durumunda olduğunu yazmış.Gücelleme gelecekmi yada yakın zamanda geldimi
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyun açılmıyor
Üsttede dediğim gibi Discord sunucumuza gelerek bize ulaşabilirsin. Mavi yazıya tıkladığında sunucumuza giriş yapacaksın.Size nasıl ulaşabilirim
Hesabım 5 günlük olduktan sonra kanallara erişebiliyorum yardım alamıyorum şuanÜsttede dediğim gibi Discord sunucumuza gelerek bize ulaşabilirsin. Mavi yazıya tıkladığında sunucumuza giriş yapacaksın.
Kayıt dosyalarınız gitmez.Oyunum güncel değil fakat aqua kısmında onun mağarasından çıkamıyorum ve oyunumu güncellemek istiyorum eğer güncellersem şuana kadar ilerdediğim save gidecek mi ?