Teşekkür ederim reis çok sağolOyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp wi-fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a ver.
Rica ederim.Teşekkür ederim reis çok sağol
Discord Sunucusunda kayıt dosyaları bölümünde bulabilirsiniz.0.29 save var mı baştan başlamak istemiyorum
Oyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp Wi-Fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a ver.Haroldin donut gorevini yapamıyorum doğru seçenekleri yapsam da olmuyo nasıl yapabilirim?
TeşekkürlerOyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp Wi-Fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a ver.
True donut diye bişey yok bendeOyunda orada hata var o yüzden telefonu açıp Wi-Fi simgesine tıkla oraya bişey yazman gerekecek ANLIYORUM yaz ve onayla sonra eşyalar bölümüne gelip oradan ismi True Donut sanırım onu çantana ekle Harold'a ver.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyun benden kulanıcı adı ve şifre istedi yazdím ama hatalı diyip duruyor hemde doğru yazdım
İlk önce indirmek istediğin linklerden birine gir karşına yeşil bir buton gelecek ona birkez bas ve 5 saniye bekle 5 saniye dolduktan sonra yine yeşil bir buton çıkacak ona birkez bas seni bir yere atacak oradan direkt geri yap sonra oradaki yeşil butona tekrar bas bu kadarindiremiyorum 3 linkede bastım izle indir yaziyor. o linkdende diger yerlere atıyor.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda kayıt dosyaları kanalında bulabilirsiniz.bende saveler silindi hazır saveler varmı en baştan başlamak istemiyorum