CumaLee
Kayıtlı Üye
Bazı kayıt dosyaları çalışmıyor.Eski Save den devam edemiyoruz değil mi
Bazı kayıt dosyaları çalışmıyor.Eski Save den devam edemiyoruz değil mi
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.!!YARDIM EDİN!!Oyunu indirdim bişey yapmadan dikert kurdum oyuna girerken adult oyun çeviri yeri geliyor (hesap girme yeri) doğru girsemde yanlış diyor 4 5 hesap açtım halaa giremedim yardım lütfen şimdiden teşekkürler
Konu açıklamasında linkler mevcut.aga ben bu oynu nası indircem biri link felan bıraksın
Discord sunucumuza gelip yardım kanalından yardım alabilirsin. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla.Asya agaci nerde
rezBu oyun gibi hikaye bittikten sonra haritada gezebileceğim hangi oyunlar var
Discord Sunucumuza Gelip Yardım Kanalında Yardım Alabilirsin. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla.Tony nin karısıyla ilişkiye gireceğim odaya giriyorum ama kadın yok ve odadan çıkamıyorum
oyun açılıyor ama başta hata verip ignore diyorum ama oyun kapanıyor neden
Bilgisayar'ın sağ alt köşesinde yazıyor "adultoyunceviri" diye.Kendi bilgisayarımızın şifresi ne
Bu sürümde yapımcıdan dolayı çokça hata mevcut ek olarak güncelleme geldikçe boyutu büyüyor oyunun o yüzden kasmalar başlamış olabilir.Arkadaşlar oyun çok kasmaya başladı 20.5 ve 20.7 sürümlerinde böyle birşey yoktu konuşmalar sırasında vs kasıyor üstelik önceden tab tuşunu bastığımda konuşmalar hızlı geçiyordu şimdi geçmiyor bunu nasıl düzeltebilirim.