A
ajan025
Kayıtlı Üye
Anladım çok teşekkür ederim cevapladığın için.Onlar oyunun kendisinde olan hatalar bir sonraki güncellemede yapımcı düzelecektir.
Anladım çok teşekkür ederim cevapladığın için.Onlar oyunun kendisinde olan hatalar bir sonraki güncellemede yapımcı düzelecektir.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.baya bi ilerledim oyunda ama soyle bi sıkıntı var consuela icin hastanede roz la konustugumda beni yukarı cıkarıyo o sahne basladıktan sonra sahne tamamlanmadan takılıyo sahne devam ediyo ama ben gecemiyorum bunun cözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim
"KÖTÜÇOCUK" Olarak mı yazdınız?kötü çoçuk şifresini kabul etmiyor laptop bilginiz varmı
1.sayfada açıklamanın altında bulunuyor.İndirme linki nerde??
Cihazınız kaldıramıyor olabilir oyunu.oyunu açamıyorum sürekli yanıt vermiyor diyo ne yapmalıyım bilen varmı
normalde kaldırıyor ingilizce olanını oynayabiliyorum buna giremiyorum zaten pc özellikleri gayet iyi kötü değil aoç logosu çıkıyor sonra yanıt vermiyo diyoCihazınız kaldıramıyor olabilir oyunu.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.normalde kaldırıyor ingilizce olanını oynayabiliyorum buna giremiyorum zaten pc özellikleri gayet iyi kötü değil aoç logosu çıkıyor sonra yanıt vermiyo diyo
Cihazınıza bağlı olarak açılması 4-5 dakika kadar sürebilir.Mobilde oyun bı turlu başlamıyor adult oyun yazılı görselde kalıyor