Yoruma cevap vermeyi nerden açacacağimi bilmiyorum oyuna gelince yumi ve earle sorup onların söylediği şekilde almama rağmen kabul etmiyor bütün donutlari denedim yine de kabul etmiyor sanırım bug oluştu ne yapabilirimForum üzerinden yoruma cevap vermeyi aç dostum, bu arada o görev için polis departmanındaki Harold'un arkadaşlarına sormalısın onların verdiği bilgiye göre donut al
Evet şu anda son sürümdür.Bu yayımlanan yeni bir sürüm değil mi?. Yani güncellenmiştir. Yeni bölümler ve hikaye devamı eklenecek ti .
Kayıt dosyanız varsa kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.Oyunun eski sürümünü bitirdim ama yeni sürümlerde farklı yeni şeyler varmış ilerlememi kaybetmeden yeni sürümü kaldığım yerden nasıl oynayabilirim
EvetOley sts gelmiş <3 <3 <3
Hahahhahah
Bencede oyun çok iiÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Yanlış yapıyorsundur doğru yaptığına emin olY
Yoruma cevap vermeyi nerden açacacağimi bilmiyorum oyuna gelince yumi ve earle sorup onların söylediği şekilde almama rağmen kabul etmiyor bütün donutlari denedim yine de kabul etmiyor sanırım bug oluştu ne yapabilirim
Oyunun kendisinde hata var maalesef yapımcı bir sonraki sürümde düzeleceğini söyledi.Oyun hata bildiriyor ve kapatıyor baya ilerlediğim banka soygunundayım oraları geçmiştim hatta bitirdim ruslarıda basmıştım ordaki save gitti ama nasıl yapıcaz.
KÖTÜÇOCUKjeny nin pc şifresini yaxıyorum girmiyor bad monster değil mi şifre
Bu sürümden önceki güncellemeyi oynadıysan yani 20.8 sürümü sanırım oyuna girince yeni oyun yazısına bas karşına 3 tane seçenek çıkacak sondakini seçersen direkt önceki sürümleri atlayıp son sürümün içeriğini oynayabilirsin.Pişman oldum güncellemeyi yüklediğime kayıtlarımın hiçbirisini açamıyorum neredeyse oyunun en başına geri döndüm. Yokmu bunun bir çaresi arkadaşlar..?