Aynen öyle zaten bu sürümde yapımcı ana hikayeyi bitirdi ve hataları düzelttison sürüm kısa mı sürüyor, vampir mevzusu oldu mafyayı hallettik telefonda da bir bilgi kalmadı. eski sürümlerde şimdilik bu kadar tarzı bir uyarı veriyordu
İlerleyen sürümlerde gelecek.okuldaki partide kimle dans edeceğimiz bu sürümde mi ilerleyen sürülerde mi
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Gracenin motorunu kontrol etmeliuim görevini yapamadım ne yapicaz yardımmm
Motorun üstüne bas sana bişey döndürmeni isteyecek 20 kere onu döndür bu kadar.Gracenin motorunu kontrol etmeliuim görevini yapamadım ne yapicaz yardımmm lazım
Garajda ki motorun muMotorun üstüne bas sana bişey döndürmeni isteyecek 20 kere onu döndür bu kadar.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Dimitriyi öldüremiyorum çok hızlı geçiyor süre android de basamiyim başka yolu yok mu yardım edin burda dayak yiyom.oyun bitti diyor çıkış yapıp girorurim ztn girişide 4 dk sürüyor şu faya sahnesini bı taktik verin yahu dimitriyi
Knka cevap vermiyorlar ne olucak burda motorun üstüne basıyorum gracenin motorunu onda da olmuyorJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.
Bilmiyorum maalesef bilsem yardımcı olurdum yardım kanalında @yardımsever etiketi yapabilirsin.Knka cevap vermiyorlar ne olucak burda motorun üstüne basıyorum gracenin motorunu onda da olmuyor
Onlar oyunun kendisinde olan hatalar bir sonraki güncellemede yapımcı düzelecektir.Bazı yerlerde grafik hatası veriyor. Mesela Maria ile olan sex sahnelerinde grafik bozulmuş gözüküyor. Baya değişiklik yapılmış ama grafikler biraz bozulmuş gibi.