Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
Z

Zokomokoko

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun apk sını SD karta indirdim kurarken hata veriyor, 3gb boş yer var telefonun hafızasında bu oyun için ne kadar hafıza gerekiyor? Teşekkürler

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Zokomokoko APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar 3. ( en sağdaki) ile başladım oyuna hikaye mi değişmiş eve ile ilgili eve 3lü kızlara şaka yaptıktan sonra saç baş kavga etmesi gerekirken ben aralarındayım ve kavganın ortasındsyım oysaki uzaktan izliyormuşum gibi sahne olması gerekirken hani 6 lı değişim filan derken bunu mu kastetti yoksa?

C

Can Morata

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
dexterdan dayak yedikten sonra hastaneden çıkış yapamıyorum

G

genzo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
son sürüm kısa mı sürüyor, vampir mevzusu oldu mafyayı hallettik telefonda da bir bilgi kalmadı. eski sürümlerde şimdilik bu kadar tarzı bir uyarı veriyordu

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
son sürüm kısa mı sürüyor, vampir mevzusu oldu mafyayı hallettik telefonda da bir bilgi kalmadı. eski sürümlerde şimdilik bu kadar tarzı bir uyarı veriyordu
Aynen öyle zaten bu sürümde yapımcı ana hikayeyi bitirdi ve hataları düzeltti

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
okuldaki partide kimle dans edeceğimiz bu sürümde mi ilerleyen sürülerde mi

E

emrtmbl56

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gracenin motorunu kontrol etmeliuim görevini yapamadım ne yapicaz yardımmm

E

emrtmbl56

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gracenin motorunu kontrol etmeliuim görevini yapamadım ne yapicaz yardımmm lazım

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
E

emrtmbl56

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dimitriyi öldüremiyorum çok hızlı geçiyor süre android de basamiyim başka yolu yok mu

E

emrtmbl56

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dimitriyi öldüremiyorum çok hızlı geçiyor süre android de basamiyim başka yolu yok mu yardım edin burda dayak yiyom.oyun bitti diyor çıkış yapıp girorurim ztn girişide 4 dk sürüyor şu faya sahnesini bı taktik verin yahu dimitriyi

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
A

ajan025

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bazı yerlerde grafik hatası veriyor. Mesela Maria ile olan sex sahnelerinde grafik bozulmuş gözüküyor. Baya değişiklik yapılmış ama grafikler biraz bozulmuş gibi.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bazı yerlerde grafik hatası veriyor. Mesela Maria ile olan sex sahnelerinde grafik bozulmuş gözüküyor. Baya değişiklik yapılmış ama grafikler biraz bozulmuş gibi.
Onlar oyunun kendisinde olan hatalar bir sonraki güncellemede yapımcı düzelecektir.

Üst Alt