• Linke tıklayın.Linklerde bir sorun var indiremiyorum
sahil evi hiç bir işe yaramıyor mu arkadaşlar alıyoruz ama hiç bir işe yaramıyor.
Belki sonraki güncellemelerde yapımcı farklı şeyler getirebilir mesela kızları eve çağırma, parti verme gibi yani hemen ön yargılayla yaklaşmaPehh koskaca ev al, bir tek temizlikçi fantazisi için mi ?
15 Nisan'dan beri oyun herkesin erişimine açık durumda.Summertime saga bı kaç gün önce beta da mıydı ben mi yanlış hatırlamıyorum
Bizim sitemizden indirmediğiniz sürece kayıt dosyası sıkıntı yaratırDaha önce farkli bir yerden indiriyordum kayıt dosyası sorun yaratirmı ?
Baştan mı oynamam gerekiyor hepsiniBizim sitemizden indirmediğiniz sürece kayıt dosyası sıkıntı yaratır
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelerek ''Kayıt Dosyalarımız'' yerinden save indirebilirsiniz.Baştan mı oynamam gerekiyor hepsini
Bizim sitemizden indirmediğiniz sürece kayıt dosyası sıkıntı yaratır
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! discord sunucumuza gelerek ''Yardım'' kanalından yardım alabilirsiniz.Harold donut sahnesi bir türlü geçilmiyor bana denilen malzemeden alıyorum ama diyor sevdiğim malzeme değil. Hatta emin olmak için tüm donut türü ve sosları denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Oyunun hatası mı veya ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.