CumaLee
Kayıtlı Üye
O süreç betaya girmesi içindi.3-5 gün içinde açılır yazıyordu onun için dedim.
O süreç betaya girmesi içindi.3-5 gün içinde açılır yazıyordu onun için dedim.
Tarih veremiyoruz.Ne zaman çıkar betadan
genellikle 10-15 gün içindeNe zaman çıkar betadan
Bilgisayarın ekranındaki kağıtta yazıyor şifre.ana karakterin bilgisayar şifresi ne..telde gözükmüyor aoç milleti
Peki teşekkürler iyi çalışmalar dilerimŞu anda oyuna erişmek için üyelik almanız gerekmektedir, herkese açılması biraz zaman alabilir.
Adult Oyun Çeviri Mağaza
adultoyunceviri.com
Aga kendi kayıt dosyamızı nasıl yapabiliyoruz ve nasıl indiriyoruz ve ne zaman indirmeliyiz oyun bitince mi yoksa yeni sürüm gelince falan mı anlatabilirsen sevinirimSorun şu ki oyun verilerini silmeden maalesef açmıyor. Brn önce save dosyalarını yedekliyorum ardından oy6nun önbellek ve verilerini silip oyunu açıyorum. Oyun açıldıktan sonra sadece save dosyalarını oyunun data klasörüne kopyalayın sorunsuz açılacaktır. İyi oyunlar dilerim.
Oyunda kaydet tuşuna basıp bölme seçtiğiniz zaman Androidde Data-AdultOyunCeviri klasöründe oyunub dosyalarına kaydediyor ordan alabilirsiniz.Aga kendi kayıt dosyamızı nasıl yapabiliyoruz ve nasıl indiriyoruz ve ne zaman indirmeliyiz oyun bitince mi yoksa yeni sürüm gelince falan mı anlatabilirsen sevinirim
Anladım teşekkürlerOyunda kaydet tuşuna basıp bölme seçtiğiniz zaman Androidde Data-AdultOyunCeviri klasöründe oyunub dosyalarına kaydediyor ordan alabilirsiniz.
Tekrardan merhaba son bir sorum olacaktı da şimdi ben oynadığım oyunların auto save'lerinin en son aldığım save leri aldım başka bir klasör açarak kopyaladım oyun adlarını karıştırmayın diye isimlerde değişiklik yaptım mesela Summertimesaga.save şeklinde yaptım bi sıkıntı olmaz demi ve en altta ki auto saveleri alacaktık diye biliyorum bi sıkıntı olmaz demi saveleri çalıştırmaya çalışınca?Oyunda kaydet tuşuna basıp bölme seçtiğiniz zaman Androidde Data-AdultOyunCeviri klasöründe oyunub dosyalarına kaydediyor ordan alabilirsiniz.
Hayır olmaz sanırım.Tekrardan merhaba son bir sorum olacaktı da şimdi ben oynadığım oyunların auto save'lerinin en son aldığım save leri aldım başka bir klasör açarak kopyaladım oyun adlarını karıştırmayın diye isimlerde değişiklik yaptım mesela Summertimesaga.save şeklinde yaptım bi sıkıntı olmaz demi ve en altta ki auto saveleri alacaktık diye biliyorum bi sıkıntı olmaz demi saveleri çalıştırmaya çalışınca?
Teşekkür ederimHayır olmaz sanırım.
Tarihi belli değilmişNe zaman ücretsiz bir şekilde indirebileceğiz?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Kilitli karakter sahneleri var ama karakter hangisi bilmediğimden açamıyorum onları nasıl bulabilirim birde şu altın yemi nasıl bulacaz
Şu anda koç ile olan hikaye tam olarak eklemedi güncellemelerle gelecektir.Koç bridget sürekli gym gidip çalış diyor fakat herşeyimi fulledim nasıl a+ alabilirim beden dersinden? ayrıca ronda yüzme antrenmanı yap diyor yapınca birşey değişmiyor yardım edermisiniz?