remixator
Kayıtlı Üye
bende dostum...Ödeme bildirimi yaptım hala bekliyorum
bende dostum...Ödeme bildirimi yaptım hala bekliyorum
Oyun şu anda betada olduğu için göremiyorsunuz.Oyun açılmıyor sebebi nedir? hesabım ile giriş yapıyorum fakat adult oyun çeviri kısmında kalıyor.
Eski sürümü var fakat oyuna giriş yaptığım zaman adultoyun çeviri ekranın kalıyor.Oyun şu anda betada olduğu için göremiyorsunuz.
Yeni sürümü çıktığı için girilmiyordur.Eski sürümü var fakat oyuna giriş yaptığım zaman adultoyun çeviri ekranın kalıyor.
Yeni sürüm çıkmadan önce de aynıydıYeni sürümü çıktığı için girilmiyordu.
Açılış ekranında kalıyorsanız eğer orasının açılması uzun sürüyor ortalama 5 dakika falan sürer.Yeni sürüm çıkmadan önce de aynıydı
Linkler ekli kankaArtık eklensin linkler sabrım kalmadı
Şu anda oyuna erişmek için üyelik almanız gerekmektedir, herkese açılması biraz zaman alabilir.Ücretsiz indirme varmı
Sorun şu ki oyun verilerini silmeden maalesef açmıyor. Brn önce save dosyalarını yedekliyorum ardından oy6nun önbellek ve verilerini silip oyunu açıyorum. Oyun açıldıktan sonra sadece save dosyalarını oyunun data klasörüne kopyalayın sorunsuz açılacaktır. İyi oyunlar dilerim.Yeni sürüm çıkmadan önce de aynıydı
Şu anda betada erişmek için destekçi plus ya da beta erişiminizin olması gerekiyor.Oyunu nasıl yükleyebilirim bilen varsa söyleyebilirmi
Tarih veremiyoruz.ne zaman açılır?
3-5 gün içinde açılır yazıyordu onun için dedim.Tarih veremiyoruz.