Oyunların çoğu belli bir süre sonra herkese açılıyor zaten bedava olarak oynuyorsunuz.arkadaş iyiki Türkçe adult oyun oynuyoruz dedim herşeyi aboneli yapmışsınız tamam dizede bı getirisi olması lazım bu işin lakin her oyunada olmasın lütfen.
Konu açıklamasında rehber bulunuyor oyun içinde telefondan görevler hakkında yardım alabilirsiniz.Bu oyun için oynama kılavuzu var mı
Tamamdır teşekkürlerKonu açıklamasında rehber bulunuyor oyun içinde telefondan görevler hakkında yardım alabilirsiniz.
Tarih veremiyoruz.Ne zaman herkese açılacak ?
Oyun betaya giriyor eğer hata varsa, çeviride yanlışlıklar bu tarz şeyler düzeltiliyor ve erkenden oynamak isteyen kişiler satın alıyor bir süre sonra herkese açılıyor.Betaya koyma sebebiniz nedir niye herkez indiremiyor ne zaman vericeksiniz indirme linkini ?
Oyunun sürümünü soruyorsan, oyunu biz yapmıyoruz zaten yapımcısı yaptı çıkarttı. Türkçe yamasını soruyorsan, baştan aşağı bize ait. Oyunun sitesindeki Türkçe bize ait değil.20.9'u siz mi yaptınız?
Çünkü daha onların orijinal sitesinde ya da Discord sunucusunda göremedim de.
Bir şey yapmanıza gerek yok, sadece eski oyunu silip yeni sürümü kurun. Kayıt dosyası bozuk veya uyumsuz değilse direkt kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Bende 20.7 sürümü kurulu ve oyunun sonlarına geldim. 20.9 sürümünü indirsem save dosyalarımı nasıl aktarabilirim?
Discord sunucumuzda kayıt dosyaları kanalında bulabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Save dosyalari silinmiş ne yapabilirim