Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11₺
Çok fazla yetişkin oyunu oynamadım ama bu kategoride bir oyunun aşırı karanlık olacağını hiç düşünmemiştim. Acayip ilgi çekici ama umarım favori agama bir şey olmaz.
Yani MC ölüme gitmez de zarar görebilir bazı yerlerde bunuda sizin seçimleriniz belirlemekte

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Genel olarak sadece türk dedim zaten ve burada gördüğüm kadarıyla masa oyunundan çok şikayet edilmiş bu tür şeylerin de olması gerekiyor oyunun bölüm hedefi 30 oyuna giriş ise bölüm 3.5 ile başlıyor yani hikaye bakımından daha 1.bölümde denebilir.

Yeteri kadar destek geldiği zaman zaten oyun için yardımcı kişiler alınacak ama şuan başka birine para verilebilecek bir destek bulunmuyor.
İşe birini almak konusunda şuan aylık min. 5.000 dolar kazanıyor belki de daha fazla sadece petreon geliri olarak düşünmeyin artı neden petreon gelirlerini gizleme ihtiyacı duydu acaba?. Bende bir çok forum okuyorum takip ediyorum inan çogu insan memnun değil ama yinede sen bilirsin.Bu proje yarım kalır, bölüm sayısı yapımcı için bir bahane olmamalı hep bu detay atlanıyor gibi geliyor "9 ay sürdü" bu güncellemenin yapımı ortaya çıkan hikaye iyi değildi sana göre iyi olabilir.Hikayenin yavaş yavaş acılması o hikayenin sıkıcı olduğunu gösterir.Ben uzum bölümlü oyun yapıcam deyip hikayeyi sündürmek başı ile sonunun alakasız saçma sapan eventler eklemek oyuna iyi niyetli bir durum değil "masa oyunu" gibi! hikaye için gerekli ise kısa tutulup,Vick ve Mila daveti sıkıştırılabilirdi araya.
Öyle planlı programlı felan gittiğinede inanmıyorum rüzgar nerden eserse fanservice kafasında.Bella ile neredeyse evlenip çoluk çocuk yapcaz daha diğer kızları tanıyamadan.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11₺
İşe birini almak konusunda şuan aylık min. 5.000 dolar kazanıyor belki de daha fazla sadece petreon geliri olarak düşünmeyin artı neden petreon gelirlerini gizleme ihtiyacı duydu acaba?. Bende bir çok forum okuyorum takip ediyorum inan çogu insan memnun değil ama yinede sen bilirsin.Bu proje yarım kalır, bölüm sayısı yapımcı için bir bahane olmamalı hep bu detay atlanıyor gibi geliyor "9 ay sürdü" bu güncellemenin yapımı ortaya çıkan hikaye iyi değildi sana göre iyi olabilir.Hikayenin yavaş yavaş acılması o hikayenin sıkıcı olduğunu gösterir.Ben uzum bölümlü oyun yapıcam deyip hikayeyi sündürmek başı ile sonunun alakasız saçma sapan eventler eklemek oyuna iyi niyetli bir durum değil "masa oyunu" gibi! hikaye için gerekli ise kısa tutulup,Vick ve Mila daveti sıkıştırılabilirdi araya.
Öyle planlı programlı felan gittiğinede inanmıyorum rüzgar nerden eserse fanservice kafasında.Bella ile neredeyse evlenip çoluk çocuk yapcaz daha diğer kızları tanıyamadan.
Oyun için daha istenen sisteme ulaşılamadı bile vram eksik kalıyor quadro a6000ler alınacak ve müzikler konusunda çok takıntılı patreon gelirinin yeteri olmaması normal + olarak güvenilir birisi olması lazım daha önceden olan olayı bildiğini varsayıyorum

Hikaye konusunda ise hikayenin önemli kısımları önceden yazılmıştır gelecek 3 oyunun bile hikayeleri hazır şimdiden

Evet Bella önde olabilir ama buda senin seçimin Bella yı sevmiyorsan diğer karakterlere yoğunlaşabilirsin ki bu sefer Nami için Zara için Mila için ve daha fazla karakter içinde içerik vardı bellanın içeriğinin fazla olduğu konusunda haklısın

wortex31

wortex31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyuna son güncelleme ne zaman geldi veya yakın zamanda yeni güncelleme gelecek mi yoksa güncelleme düşünülmüyor mu ?

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bir diğer bölüm de yarım olarak çıkacak büyük ihtimalle
Bunun içinde bir 8 ay daha bekleriz
Yıl bitmeden bir güncelleme daha gelir milletin gazını almak için kendi de farkında bir çok şeyin + adam gerçekten iyi para kazanıyor ben pek iyi niyetli biri oldugunu düşünmüyorum. @Byferohck Her söylenilenin doğru olma olasılığı yüzde kaç? Adım gibi eminim hikayeyi bir çok kez değiştirdi ilk versiyonundan beri oynuyorum bu benim hissettiğim bir şey.Oyunda ki dark light rotası kaldırılmış gibi duruyor.Bir çok oyunda örneği var insanların tepkisine göre oyunların hikayeleri değişir.Sana uc bir örnek vermem gerekirse eski adı red falls olan şimdiki adı helping the hotties oyunu,oyundan komple bir karekteri çıkardılar ki bu karekter önemli biri ve hikayenin şuan konusu saçma sapan bir şey oldu.Çıkarılma sebebi de insanlar NTR görmek istemiyordu onlarda gelen tepkilere dayanamadılar.Çünkü bu bir iş,ve sen kafana göre ben bunu yaptım oldu diyemezsin tepkilere ragmen dersen projen yarım kalır.

5. bölüm ile steam geçirecek oyunu, 4. bölümün final sürümünde,eski bölümleri elden geçirip yenilediği için bu ayın sonuna kadar final sürümü çıkmaz.

Q

Quarron34

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yıl bitmeden bir güncelleme daha gelir milletin gazını almak için kendi de farkında bir çok şeyin + adam gerçekten iyi para kazanıyor ben pek iyi niyetli biri oldugunu düşünmüyorum. @Byferohck Her söylenilenin doğru olma olasılığı yüzde kaç? Adım gibi eminim hikayeyi bir çok kez değiştirdi ilk versiyonundan beri oynuyorum bu benim hissettiğim bir şey.Oyunda ki dark light rotası kaldırılmış gibi duruyor.Bir çok oyunda örneği var insanların tepkisine göre oyunların hikayeleri değişir.Sana uc bir örnek vermem gerekirse eski adı red falls olan şimdiki adı helping the hotties oyunu,oyundan komple bir karekteri çıkardılar ki bu karekter önemli biri ve hikayenin şuan konusu saçma sapan bir şey oldu.Çıkarılma sebebi de insanlar NTR görmek istemiyordu onlarda gelen tepkilere dayanamadılar.Çünkü bu bir iş,ve sen kafana göre ben bunu yaptım oldu diyemezsin tepkilere ragmen dersen projen yarım kalır.

5. bölüm ile steam geçirecek oyunu, 4. bölümün final sürümünde,eski bölümleri elden geçirip yenilediği için bu ayın sonuna kadar final sürümü çıkmaz.
Ocean şu an güncel olarak 2. sezonun 4 Chapterina kadar yazdı. Evet senaryonun daha mantıklı olması için baş kısımlarını değiştirmiş olabilir ama sürekli değiştirildiğini zannetmiyorum ki zaten senaryonun sonlarda mantıklı olabilmesi adına başlarda değişkliğin yapılması yaygın bir tekniktir. Dark rotasının kaldırılması için bir açıklama yapmıştı ama tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama çok bir şey değiştireceğini zannetmiyorum çünkü yine hikayenin gidişatına etki etebilecek seçeneklere sahibiz ve hikaye yine karanlık bir rotaya doğru ilerliyor adım adım.

Şu an bence Ocean'ın asıl düzeltmesi konusu iş dünyasında ki tutumu. Projelere çocukları gibi baktığı için bu işi daha zora sokuyor. WIAB'ni terk etmesi saçma olur sonuçta diğerinden de ekmek yiyor ve iki oyun da birbirine hikaye bağlamında bağlantılı fakat birine diğerine göre daha fazla ilgi ve çalışma zamanı ayırmalı ki Summer's Gone'da artacak desteklerle diğer oyuna da sağlam bir yatırım yapabilir.

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ocean şu an güncel olarak 2. sezonun 4 Chapterina kadar yazdı. Evet senaryonun daha mantıklı olması için baş kısımlarını değiştirmiş olabilir ama sürekli değiştirildiğini zannetmiyorum ki zaten senaryonun sonlarda mantıklı olabilmesi adına başlarda değişkliğin yapılması yaygın bir tekniktir. Dark rotasının kaldırılması için bir açıklama yapmıştı ama tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama çok bir şey değiştireceğini zannetmiyorum çünkü yine hikayenin gidişatına etki etebilecek seçeneklere sahibiz ve hikaye yine karanlık bir rotaya doğru ilerliyor adım adım.

Şu an bence Ocean'ın asıl düzeltmesi konusu iş dünyasında ki tutumu. Projelere çocukları gibi baktığı için bu işi daha zora sokuyor. WIAB'ni terk etmesi saçma olur sonuçta diğerinden de ekmek yiyor fakat birine diğerine göre daha fazla ilgi ve çalışma zamanı ayırmalı ki Summer's Gone'da artacak desteklerle diğer oyuna da sağlam bir yatırım yapabilir.
Sen adamın her yazdığını 100 de yüz doğru olarak kabul ediyorsun, bu yüzden taban tabana zıtız zaten iyi niyetli biri değil derken bunu kast ediyordum.Ben hissettiklerime ve tecrübelerime göre analizi mi yaptım hikaye konusunda tabi ki abartmış olabilirm sürekli diyerek ve idda ediyorum Summer"e ne olduğunu oda bilmiyor gelen tepkilere göre bir şeyler yapacak.Zaten ona kalsaydı NTR gibi sapkın şeyleri bu oyuna da entegre ederdi diğer oyununda olduğu gibi,ki bu oyunda NTR gibi sapkın şeylerin olmamasının en büyük sebebi başta bu oyunu yapan kişinin o olmamasıydı.Oyun böyle tutulduğu için o da aklında ki sapkın şeyleri oyuna ekleyemedi.Tabi bunlar varsayım kanıtlayamam o yüzden isteyen istediğine inanır.

2 oyun meselesi ise aç gözlülüğünun kurbanı olacak,diğer oyunu terk etsin kimse demiyor iyi gelir elde edilen oyuna abanıp ilerde kazandığın para ile diğer oyunada bütçe ayırabilirsin.En son dediğim gibi bu bir iş müşteri ne istiyorsa sen onu yapacaksın istesende istemesende yoksa by by hapiness.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11₺
risky başından beri hikayeyi yazan ocean knk yani bu oyunda ntr olmamasını isteyen o

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11₺
Regium kendini geliştirmek adına hiç bir şey yapmadı oyunu 6 ay boyunca boşladı hatta kolaya kaçmaya çalıştı oyuna bir çok şey eklemeyi düşünüyordu Ocean bunların olmasını istemedi en büyük örnek e*sest

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Benim anlamadğım siz yapımcının ağzıyla konuşuyorsunuz hakaret olarak söylemedim bu yanlış anlaşılmasın lütfen, nasıl bu kadar keskin emin olabiliyorsunuz her söylenilenin doğrulugundan bu tartışmanın bana hiç bir faydası yok o yüzden kendimi gayet iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.Zaman kimlerin haklı olduğunu gösterecek.

Üst Alt