Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Benim anlamadğım siz yapımcının ağzıyla konuşuyorsunuz hakaret olarak söylemedim bu yanlış anlaşılmasın lütfen, nasıl bu kadar keskin emin olabiliyorsunuz her söylenilenin doğrulugundan bu tartışmanın bana hiç bir faydası yok o yüzden kendimi gayet iyi ifade ettiğimi düşünüyorum.Zaman kimlerin haklı olduğunu gösterecek.
Ben oyunu 2 yıldır takip eden birisiyim olan şeyleri gördüm yani şuan oyunun böyle olmasının sebebi Oceanın arkadaşı Regiuma güvenmesidir eğer Regium kendini geliştirseydi ve oyuna 6-7 ay tek render yapmamak yerine render alsaydı şuan oyunu kendisi devam ettirirdi ama bu olay Oceanı kusursuz kılmaz önceden böyle bir olayı düşünmesi gerekirdi

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ocean şu an güncel olarak 2. sezonun 4 Chapterina kadar yazdı. Evet senaryonun daha mantıklı olması için baş kısımlarını değiştirmiş olabilir ama sürekli değiştirildiğini zannetmiyorum ki zaten senaryonun sonlarda mantıklı olabilmesi adına başlarda değişkliğin yapılması yaygın bir tekniktir. Dark rotasının kaldırılması için bir açıklama yapmıştı ama tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama çok bir şey değiştireceğini zannetmiyorum çünkü yine hikayenin gidişatına etki etebilecek seçeneklere sahibiz ve hikaye yine karanlık bir rotaya doğru ilerliyor adım adım.

Şu an bence Ocean'ın asıl düzeltmesi konusu iş dünyasında ki tutumu. Projelere çocukları gibi baktığı için bu işi daha zora sokuyor. WIAB'ni terk etmesi saçma olur sonuçta diğerinden de ekmek yiyor ve iki oyun da birbirine hikaye bağlamında bağlantılı fakat birine diğerine göre daha fazla ilgi ve çalışma zamanı ayırmalı ki Summer's Gone'da artacak desteklerle diğer oyuna da sağlam bir yatırım yapabilir.
Dark, light rotası neydi ? Önceden pek hakim değildim açıklamalara kaçırmışım orasını.

Q

Quarron34

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dark, light rotası neydi ? Önceden pek hakim değildim açıklamalara kaçırmışım orasını.
Yaptığın seçimlere göre karakter ya daha çok Villain tarzı gidecekti ya da Hero tarzı. Ama o kaldırıldı. Açıkçası kaldırılması daha iyi oldu böylece karakter gelişimi daha kolay olacak.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Yıl bitmeden bir güncelleme daha gelir milletin gazını almak için kendi de farkında bir çok şeyin + adam gerçekten iyi para kazanıyor ben pek iyi niyetli biri oldugunu düşünmüyorum. @Byferohck Her söylenilenin doğru olma olasılığı yüzde kaç? Adım gibi eminim hikayeyi bir çok kez değiştirdi ilk versiyonundan beri oynuyorum bu benim hissettiğim bir şey.Oyunda ki dark light rotası kaldırılmış gibi duruyor.Bir çok oyunda örneği var insanların tepkisine göre oyunların hikayeleri değişir.Sana uc bir örnek vermem gerekirse eski adı red falls olan şimdiki adı helping the hotties oyunu,oyundan komple bir karekteri çıkardılar ki bu karekter önemli biri ve hikayenin şuan konusu saçma sapan bir şey oldu.Çıkarılma sebebi de insanlar NTR görmek istemiyordu onlarda gelen tepkilere dayanamadılar.Çünkü bu bir iş,ve sen kafana göre ben bunu yaptım oldu diyemezsin tepkilere ragmen dersen projen yarım kalır.

5. bölüm ile steam geçirecek oyunu, 4. bölümün final sürümünde,eski bölümleri elden geçirip yenilediği için bu ayın sonuna kadar final sürümü çıkmaz.
Bu kadar hiddetlendiğine göre çıkan bölümü oynamışsın ben çeviriyi bekliyorum bakalım nasıl bir bölüm yapmış ocean ( okuduğum yorumlara göre bölüm baya monoton ve kötü ) 9 ay bekletip bu kadar kötü bölüm nasıl çıkarıyor onu da anlamadım
Ve ekleme çıkarma konusuna gelirsen dark yapıdan çıkacakmış bence bu kötü. Ben seçimlerime göre mc nin nasıl bir karakter gelişimi olacağını görmek isterdim (villain ya da hero tarzı) ama ikimiz de biliyoruz ki iki oyun sevdası oceanı bitirecek ve bu kaliteli yapım elinde patlayacak

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu kadar hiddetlendiğine göre çıkan bölümü oynamışsın ben çeviriyi bekliyorum bakalım nasıl bir bölüm yapmış ocean ( okuduğum yorumlara göre bölüm baya monoton ve kötü ) 9 ay bekletip bu kadar kötü bölüm nasıl çıkarıyor onu da anlamadım
Ve ekleme çıkarma konusuna gelirsen dark yapıdan çıkacakmış bence bu kötü. Ben seçimlerime göre mc nin nasıl bir karakter gelişimi olacağını görmek isterdim (villain ya da hero tarzı) ama ikimiz de biliyoruz ki iki oyun sevdası oceanı bitirecek ve bu kaliteli yapım elinde patlayacak
Bölüm anlatıldığı kadar kötü değil sadece beklentilerin altında kaldı. Beklenti çok yüksek olup bölüm onun altında kalınca olumsuz yorum olacak tabi ki. 10 üzerinden 9'luk bir bölüm beklentisi varsa 6,7'lik bir bölüm geldi bana göre.
Ortalama bir bölümdü.
Dark-Light olayı çıkarılmış olabilir ama yine de Dark yapıdan kolay kolay çıkamaz, çıkmaz da. Bu tarzı sevdiği gayet belli.
Summer's Gone'nun da elinde patlayacağını düşünmüyorum :)

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Bölüm anlatıldığı kadar kötü değil sadece beklentilerin altında kaldı. Beklenti çok yüksek olup bölüm onun altında kalınca olumsuz yorum olacak tabi ki. 10 üzerinden 9'luk bir bölüm beklentisi varsa 6,7'lik bir bölüm geldi bana göre.
Ortalama bir bölümdü.
Dark-Light olayı çıkarılmış olabilir ama yine de Dark yapıdan kolay kolay çıkamaz, çıkmaz da. Bu tarzı sevdiği gayet belli.
Summer's Gone'nun da elinde patlayacağını düşünmüyorum :)
Summer's gone oyununa yoğunlaşırsa diğer oyun elinde patlar. Her iki oyuna yoğunlaşırsa elinde ki kitleyi de memnun etmezse her ikisinden de olur
Her şey oceana bağlı

Vandaly

Vandaly

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Ocean'nın oyunu bitiremeyeceği yada yüksek beklenti sonucu gelen tepkilerin altında kalıp oyunu yetiştirebilmek için vasat bir hale getireceği, söylemlerinin hiç de yavana atılmaması gerektiğini düşünüyorum. SG'yi 30 bölüm yapma isteği bu seviyesinin hızlanmış haliyle bile çok zor, kimse parça parça oynayarak her bir bölümüne para verdiği bir oyunun finalini yıllarca bekleyecek değil. Birde bunun üstününe WIAB'yi revize edip geliştirmek ve Zane evreni altında bunlar dışında 3 oyun daha yapma planı bence yakın gelecekte imkansız.

Ben ocean'ın kendisini çok fazla büyüttüğü ve kapasitesinin üstünde planlar yaptığı düşüncesindeyim. Para için mi? Hırs için mi? bunları bilemem belki de ikiside ama kendi kendisini sıkıştırdığı ortada ya SG'yi daha az bölüm yapsın yada bir an evvel yanına çalışanlar da alıp oyun üzerine daha fazla dursun. Madem daha bir sürü eksiğin var(Donanım, eleman,telif vb.) o zaman ne diye bu kadar plan program yapıp bu şöyle olacak sonra da bunu yapcam o da böyle olacak gibisinden şeyler söyleyip insanları bir beklenti içerisine sokuyorsun. Söylediği bazı şeylerden geri adım atmak ve bazılarında da değişikliklere gitmek çok geç olmadan yapılırsa hem o hem de biz oyun severler için en iyi seçenektir.

SG gerçekten sevdiğim ve merak ettiğim bir oyun ve açıkçası son güncelleme fena değildi. WIAB de ilgi çekici bir havaya sahip güzel bir oyun gibi gözüküyor ve umarım bu oyunları severek oynamaya devam edebilir ve bitirebiliriz ama 2028'de SG 17.5 veya WIAB 0.95'i oynamaya niyetli değilim çoğu kişi gibi. Umarım işler daha hızlı bir şekilde ilerler ve bizde daha sık ve daha fazla güncelleme ile oyunları oynayabiliriz bunlar potansiyelli oyunlar ve umarım sadece öyle kalmazlar.

S

Silinen üye 127592

Ocean'nın oyunu bitiremeyeceği yada yüksek beklenti sonucu gelen tepkilerin altında kalıp oyunu yetiştirebilmek için vasat bir hale getireceği, söylemlerinin hiç de yavana atılmaması gerektiğini düşünüyorum. SG'yi 30 bölüm yapma isteği bu seviyesinin hızlanmış haliyle bile çok zor, kimse parça parça oynayarak her bir bölümüne para verdiği bir oyunun finalini yıllarca bekleyecek değil. Birde bunun üstününe WIAB'yi revize edip geliştirmek ve Zane evreni altında bunlar dışında 3 oyun daha yapma planı bence yakın gelecekte imkansız.

Ben ocean'ın kendisini çok fazla büyüttüğü ve kapasitesinin üstünde planlar yaptığı düşüncesindeyim. Para için mi? Hırs için mi? bunları bilemem belki de ikiside ama kendi kendisini sıkıştırdığı ortada ya SG'yi daha az bölüm yapsın yada bir an evvel yanına çalışanlar da alıp oyun üzerine daha fazla dursun. Madem daha bir sürü eksiğin var(Donanım, eleman,telif vb.) o zaman ne diye bu kadar plan program yapıp bu şöyle olacak sonra da bunu yapcam o da böyle olacak gibisinden şeyler söyleyip insanları bir beklenti içerisine sokuyorsun. Söylediği bazı şeylerden geri adım atmak ve bazılarında da değişikliklere gitmek çok geç olmadan yapılırsa hem o hem de biz oyun severler için en iyi seçenektir.

SG gerçekten sevdiğim ve merak ettiğim bir oyun ve açıkçası son güncelleme fena değildi. WIAB de ilgi çekici bir havaya sahip güzel bir oyun gibi gözüküyor ve umarım bu oyunları severek oynamaya devam edebilir ve bitirebiliriz ama 2028'de SG 17.5 veya WIAB 0.95'i oynamaya niyetli değilim çoğu kişi gibi. Umarım işler daha hızlı bir şekilde ilerler ve bizde daha sık ve daha fazla güncelleme ile oyunları oynayabiliriz bunlar potansiyelli oyunlar ve umarım sadece öyle kalmazlar.
Olayları pek bilmem ama oyunlarla alakalı her şey zaten beklentidir. Hepsi planlar yapıp hayaller satar. Şöyle olacak böyle olacak denilir çünkü öyle olması gerekiyor. Beklenti olmadan olmaz ve bu tür için özellikle , hiç bir yapımcının ekibinde binlerce insan yok o yüzden uzun sürmeside gayet normal.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Olayları pek bilmem ama oyunlarla alakalı her şey zaten beklentidir. Hepsi planlar yapıp hayaller satar. Şöyle olacak böyle olacak denilir çünkü öyle olması gerekiyor. Beklenti olmadan olmaz ve bu tür için özellikle , hiç bir yapımcının ekibinde binlerce insan yok o yüzden uzun sürmeside gayet normal.
Binlerce yok ama bir kaç tane var
Lust theory yapımcısının ekibinde yanlış hatırlamıyorsam 8 ya da 9 kişi var
Demek ki isteyince ekip oluyormuş.
Ocean her şeyi kendi kafasında planlayıp tek yapmaya çalışıyor. Tamam yapabilir bunda hiçbir sıkıntı yok (pinkcake de tek çalışıyor ama senede 2 veya 3 tane güncelleme veriyor) ama ocean çok ağır 9 ayda bir tane güncelleme olmaz büyük bütçeli bilgisayar oyunu yapmıyor kendi çapında bir oyun yapıyor

risky

risky

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sırf grafik kalitesi iyi diye oynayan insanlar var,oyunun kitlesinin yarısı böyle.Yani memnunum diyenlerin bir bölümünü ben ciddiye almıyorum. Bundan sonrası bölüm ile ilgili istersen okuma.
Oyuna girerken sana bella rotasını açık mı kapalı mı diye soruyor, ama bu seçimin önemli bir etkisi olmuyor oyunun belli bölümlerinde ufak tefek diyalogları ve bir kaç sahneyi değiştiriyor başka bir espirisi yok.Bölüme seçimlerin adam akıllı etkisi olmadan düz kinetik bir şekilde oynuyorsun.Oyunda yeterince ana kadın karakter yokmuş gibi bir tane de sosyapat bir ana kadın karakter eklemiş.(kadın mc nin dark rotasının tamamlanmış hali gibi bir şey adamı acayip tedirgin ediyor) bak bunu begendim.Bölüm masa oyunu felan saymazsan aslında Zara ve sosyapat ablasına odaklanmış oda güzel eyvallah ama gereksiz derece de uzatmış sündürmüş gereksiz diyaloglar adam akıllı seçim yok düz kinetik oyun akıyor bu beni baya rahatsız etti.Bazı ana kadın karakterler bazıların gerisinde kalmış misal Maja nın kaç bölümdür en ufak sahnesi yok.İnsanlar Bellayı seviyor diye onun seneryosunu plansız programsız saçma bir şekilde baya ilerletti.Şimdi insanlar onu seviyor diğer ana kadın karakterlerin pek bir şansı kalmadı.

Arkadaşı oyun değil para sevdası bitircek aylık çatır çatır akıyor parası.Ben bir kaç yapımcıdan aşınayım adamlar aslında bir güncellemeyi 2 ye bölüp farklı tarihlerde yayınlıyor.Şuan belikde 4.5 hazır biraz tatil yapıp sen 4.5 beklerken adam 5 bölüm üzerinde çalışmaya başlamış olacak.Bir çok platformda bu işler böyle yürür stok yapmak zorundasın ama bu kadar süre insanları bekletmek ayıp be kardeşim.
Bitiremez zaten bu kafa yapısıyla kimse 2030 da bitecek oyuna her ay çatır çatır para yatırmaz.Steam geçecek oyun belki gözü gönlü paraya doyarda bir adam alır yanına o zaman işleri hızlandırır.Bunun bir çalışanı/ortağı vardı tam hikayeyi bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeceğim.Adam kız arkadaşı onu aldatmışta tüm kadınlara düşman olmuş gibi kimseye güvenmiyor muş şuan o yüzden kimseyi işe almıyor yersen.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Sırf grafik kalitesi iyi diye oynayan insanlar var,oyunun kitlesinin yarısı böyle.Yani memnunum diyenlerin bir bölümünü ben ciddiye almıyorum. Bundan sonrası bölüm ile ilgili istersen okuma.
Oyuna girerken sana bella rotasını açık mı kapalı mı diye soruyor, ama bu seçimin önemli bir etkisi olmuyor oyunun belli bölümlerinde ufak tefek diyalogları ve bir kaç sahneyi değiştiriyor başka bir espirisi yok.Bölüme seçimlerin adam akıllı etkisi olmadan düz kinetik bir şekilde oynuyorsun.Oyunda yeterince ana kadın karakter yokmuş gibi bir tane de sosyapat bir ana kadın karakter eklemiş.(kadın mc nin dark rotasının tamamlanmış hali gibi bir şey adamı acayip tedirgin ediyor) bak bunu begendim.Bölüm masa oyunu felan saymazsan aslında Zara ve sosyapat ablasına odaklanmış oda güzel eyvallah ama gereksiz derece de uzatmış sündürmüş gereksiz diyaloglar adam akıllı seçim yok düz kinetik oyun akıyor bu beni baya rahatsız etti.Bazı ana kadın karakterler bazıların gerisinde kalmış misal Maja nın kaç bölümdür en ufak sahnesi yok.İnsanlar Bellayı seviyor diye onun seneryosunu plansız programsız saçma bir şekilde baya ilerletti.Şimdi insanlar onu seviyor diğer ana kadın karakterlerin pek bir şansı kalmadı.

Arkadaşı oyun değil para sevdası bitircek aylık çatır çatır akıyor parası.Ben bir kaç yapımcıdan aşınayım adamlar aslında bir güncellemeyi 2 ye bölüp farklı tarihlerde yayınlıyor.Şuan belikde 4.5 hazır biraz tatil yapıp sen 4.5 beklerken adam 5 bölüm üzerinde çalışmaya başlamış olacak.Bir çok platformda bu işler böyle yürür stok yapmak zorundasın ama bu kadar süre insanları bekletmek ayıp be kardeşim.
Bitiremez zaten bu kafa yapısıyla kimse 2030 da bitecek oyuna her ay çatır çatır para yatırmaz.Steam geçecek oyun belki gözü gönlü paraya doyarda bir adam alır yanına o zaman işleri hızlandırır.Bunun bir çalışanı/ortağı vardı tam hikayeyi bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeceğim.Adam kız arkadaşı onu aldatmışta tüm kadınlara düşman olmuş gibi kimseye güvenmiyor muş şuan o yüzden kimseyi işe almıyor yersen.
Oyuna gerçekten yazık olur eğer elinde patlarsa. Ben şahsen oyunu başka yapımcının yapmasını isterdim. Dediğin gibi de bu oyunu 2030' a kadar bekleyemem
Ve stok konusunda sana katılıyorum şu an 4.5 güncellemesi hazır ama bekletiyor kısaca kendi ayağına sıkıyor
İstikrarsız şekilde bölüm çıkartıyor çıkan bölümde beklentinin altında kalıyor , kadın karakter çokluğu varken sadece birine odaklanıyor
Göreceğiz bakalım nereye kadar böyle devam edecek

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Çok fazla tartışmışsınız, en başından okumadım ama ne sürüm ne zaman çıkacak belli mi ? Ben para bile yatırmıyorum bu kadar meraklıyım bir beleşçi olarak, oyun çıksın diye para yatıran insanların merakını tahmin bile edemiyorum. Resmen beklemekten helak olduk. Summers Gone 1 Become a Rockstar 2 aga. Adamlar bir türlü yeni sürümü çıkarmıyor.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Çok fazla tartışmışsınız, en başından okumadım ama ne sürüm ne zaman çıkacak belli mi ? Ben para bile yatırmıyorum bu kadar meraklıyım bir beleşçi olarak, oyun çıksın diye para yatıran insanların merakını tahmin bile edemiyorum. Resmen beklemekten helak olduk. Summers Gone 1 Become a Rockstar 2 aga. Adamlar bir türlü yeni sürümü çıkarmıyor.
Çevirisi hakkında diyorsan yapımcının betası bitmeden çeviri işlemleri başlamayacak

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Hala oyunun yeni sürümü betada bulunuyor. Betadan çıktıktan sonra elimizden geldiğince en kısa sürede bizde güncelleyeceğiz.
Neyse, en azından fazla bişi kalmamış. Renderlar baya iyi gözüküyordu, beklemeye değecek gibi duruyor.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Byferohck En çok da senin sabrına hayranım. Bu oyunu sen bizden daha uzun bir zamandır bekliyorsun. Şeyi sorucam sana, oyunda badiktekine benzer sosyal medya olacaktı, o bu sürümde eklendi mi yoksa daha sonraki sürümlerde mi ?

Zegnahospa

Zegnahospa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summer's Gone güncellendi türkçesi gelicek mi ?

Üst Alt