Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Zegnahospa

Zegnahospa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Biliyorsanız söyler misiniz beta ile bekledğimiz arasında fark olucak mı ?

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Kekwox dediğin sosyal medya olayı şeyi hakkında tek bir şey söylendi hala yapım aşamasında bildiğim kadarıyla

Ben bu güncellemeyi daha oynamadım ki zaten bütün içeriği biliyorum bunun için tam sürüm çıktıktan sonra oynayacağım

S

Silinen üye 127592

Oyunun başında dikkat ettiyseniz bir yere gideceğini söylüyor işte oradan sonra haber alınamıyor.

belki de Nami onu öldürmüştür 😳
O kısım bir rüyaydı. Bilmiyorum gizemli bir şekilde kaybolmuş olabilir.Ayrılmış veya ölmüşte olabilir pek fazla bilgi vermediler.

S

Silinen üye 127592

Oyunun başında dikkat ettiyseniz bir yere gideceğini söylüyor işte oradan sonra haber alınamıyor.

belki de Nami onu öldürmüştür 😳
Dur dur son bir şey daha

Ya bu Sasha bana birden Summer vibe'ı vermeye başladı. Bir çok sahnede bilerek konuşmuyor garip garip bakıyor MC'ye ve ayrıyeten silgi sahnesinde şaşırıyor falan çok gölgeli bir karakter bu Sasha.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
O kısım bir rüyaydı. Bilmiyorum gizemli bir şekilde kaybolmuş olabilir.Ayrılmış veya ölmüşte olabilir pek fazla bilgi vermediler.
orada bizim gördüğümüz rüya evet ama o olay gerçektende var summer en son orada görüldü

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Dur dur son bir şey daha

Ya bu Sasha bana birden Summer vibe'ı vermeye başladı. Bir çok sahnede bilerek konuşmuyor garip garip bakıyor MC'ye ve ayrıyeten silgi sahnesinde şaşırıyor falan çok gölgeli bir karakter bu Sasha.
Çoğu kişi öyle düşünüyor tek değilsin

Scarlet42

Scarlet42

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Patreon destekçisi bayağı azaldı...Bu yayıncının her iki oyunu'da yarım kalcak bu gidişle...Bu oynadığınız son güncelleme olabilir.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Patreon destekçisi bayağı azaldı...Bu yayıncının her iki oyunu'da yarım kalcak bu gidişle...Bu oynadığınız son güncelleme olabilir.
Son güncelleme olacağını zannetmiyorum.
Yapımcının 30 bölüm hedefi var ama büyük ihtimalle en fazla 15 bölüm yapabilecek ve şu an destekçileri şimdilik yetiyor

Üst Alt