Lunael
Yetkili
İngilizce olarak beta sürümü çıktı. Tam sürümü çıkmadan çevirisi gelmeyecek.Summer's Gone güncellendi türkçesi gelicek mi ?
İngilizce olarak beta sürümü çıktı. Tam sürümü çıkmadan çevirisi gelmeyecek.Summer's Gone güncellendi türkçesi gelicek mi ?
Hala oyunun yeni sürümü betada bulunuyor. Betadan çıktıktan sonra elimizden geldiğince en kısa sürede bizde güncelleyeceğiz.Summer's Gone güncellendi türkçesi gelicek mi ?
Cansınız <3Hala oyunun yeni sürümü betada bulunuyor. Betadan çıktıktan sonra elimizden geldiğince en kısa sürede bizde güncelleyeceğiz.
Ekstra renderlar ekleyecek ve eski bölümlerdeki renderları yenileyecek.Biliyorsanız söyler misiniz beta ile bekledğimiz arasında fark olucak mı ?
Ekstra içerik eklenebilir ve oyunda bulunan bir hata veya bug varsa o düzeltilecektir.Biliyorsanız söyler misiniz beta ile bekledğimiz arasında fark olucak mı ?
Hocam bu Summer'a nolmuş niye Gone ?Kekwox dediğin sosyal medya olayı şeyi hakkında tek bir şey söylendi hala yapım aşamasında bildiğim kadarıyla
Ben bu güncellemeyi daha oynamadım ki zaten bütün içeriği biliyorum bunun için tam sürüm çıktıktan sonra oynayacağım
Oyunun başında dikkat ettiyseniz bir yere gideceğini söylüyor işte oradan sonra haber alınamıyor.Hocam bu Summer'a nolmuş niye Gone ?
Oyunun başında dikkat ettiyseniz bir yere gideceğini söylüyor işte oradan sonra haber alınamıyor.
belki de Nami onu öldürmüştür
Ha bideOyunun başında dikkat ettiyseniz bir yere gideceğini söylüyor işte oradan sonra haber alınamıyor.
Dur dur son bir şey dahaOyunun başında dikkat ettiyseniz bir yere gideceğini söylüyor işte oradan sonra haber alınamıyor.
O kısım bir rüyaydı. Bilmiyorum gizemli bir şekilde kaybolmuş olabilir.Ayrılmış veya ölmüşte olabilir pek fazla bilgi vermediler.
Ha bideBu Bella'nın resmindeki kız Sasha mı bana bi öyle geldi?
Çoğu kişi öyle düşünüyor tek değilsinDur dur son bir şey daha
Ya bu Sasha bana birden Summer vibe'ı vermeye başladı. Bir çok sahnede bilerek konuşmuyor garip garip bakıyor MC'ye ve ayrıyeten silgi sahnesinde şaşırıyor falan çok gölgeli bir karakter bu Sasha.
4.5 bile hazır diyenler var yani son güncelleme olması imkansız.Patreon destekçisi bayağı azaldı...Bu yayıncının her iki oyunu'da yarım kalcak bu gidişle...Bu oynadığınız son güncelleme olabilir.
Son güncelleme olacağını zannetmiyorum.Patreon destekçisi bayağı azaldı...Bu yayıncının her iki oyunu'da yarım kalcak bu gidişle...Bu oynadığınız son güncelleme olabilir.