Yıl bitmeden bir güncelleme daha gelir milletin gazını almak için kendi de farkında bir çok şeyin + adam gerçekten iyi para kazanıyor ben pek iyi niyetli biri oldugunu düşünmüyorum. @Byferohck Her söylenilenin doğru olma olasılığı yüzde kaç? Adım gibi eminim hikayeyi bir çok kez değiştirdi ilk versiyonundan beri oynuyorum bu benim hissettiğim bir şey.Oyunda ki dark light rotası kaldırılmış gibi duruyor.Bir çok oyunda örneği var insanların tepkisine göre oyunların hikayeleri değişir.Sana uc bir örnek vermem gerekirse eski adı red falls olan şimdiki adı helping the hotties oyunu,oyundan komple bir karekteri çıkardılar ki bu karekter önemli biri ve hikayenin şuan konusu saçma sapan bir şey oldu.Çıkarılma sebebi de insanlar NTR görmek istemiyordu onlarda gelen tepkilere dayanamadılar.Çünkü bu bir iş,ve sen kafana göre ben bunu yaptım oldu diyemezsin tepkilere ragmen dersen projen yarım kalır.
5. bölüm ile steam geçirecek oyunu, 4. bölümün final sürümünde,eski bölümleri elden geçirip yenilediği için bu ayın sonuna kadar final sürümü çıkmaz.