Son Konular
ben kızıl saç nami ye akıyorum resmen, o başka bişi be ağaSasha summer çıkacak gibi hissediyorum çok benziyor summera hem yüzünde yara var bu yüzden karakterimizden kaçmış kötü şeyler yaşamış olabilir bu da benim teorim
Favorim bella ustaa bu bella varya bu bella tam savaşçıben kızıl saç nami ye akıyorum resmen, o başka bişi be ağa![]()
bella sağlam, oyunda bizi ona itiyor ama, benim kızım nani, baş karekteri en çok o hak ediyor bence, bide victori miydı araba çarpan kız, bide o var 2. sırada... oyunda hiç yiyişme yok yaw, bu nasıl odult oyun olmuş böleFavorim bella ustaa bu bella varya bu bella tam savaşçı![]()
Eğer sakıncası olmazsa diğer resimlerinde atabilir misinOcean Bugün Oyun Gidişatı Hakkında Bilgi Verdi Günlük Hedeflerine Ulaştığını Söylüyor Ve 6 Adet Resim Paylaştı Bu Resimlerin 2 Tanesini Aşağı Bırakıyorum Daha Fazlasını İsteyenler Bana Mesaj Atabilir
Ekli dosyayı görüntüle 6559
Ekli dosyayı görüntüle 6558
Bana da diğer resimleri atabilirmisinOcean Bugün Oyun Gidişatı Hakkında Bilgi Verdi Günlük Hedeflerine Ulaştığını Söylüyor Ve 6 Adet Resim Paylaştı Bu Resimlerin 2 Tanesini Aşağı Bırakıyorum Daha Fazlasını İsteyenler Bana Mesaj Atabilir
bana da atar mısın reisOcean Bugün Oyun Gidişatı Hakkında Bilgi Verdi Günlük Hedeflerine Ulaştığını Söylüyor Ve 6 Adet Resim Paylaştı Bu Resimlerin 2 Tanesini Aşağı Bırakıyorum Daha Fazlasını İsteyenler Bana Mesaj Atabilir
Buraya 30 ocakta geldiEn son ne zman guncelleme geldi
Aman aman Emilio ya dikkat berber diye geçmeyinallahını seversen şu çocuğun saçı ne kuaföre soktu, herhalde brad pitt olacak adam fredy oldu resmen![]()
Kızın kaybolmasında bile parmağı olabilir. O adam kesin yeraltı adamıAman aman Emilio ya dikkat berber diye geçmeyin
Oyun sıfırdan başlıyor. Birinci bölümü aramanıza gerek yok.Birinci bölümü bulamıyorum(
bana da atarmısın görselleri?Ocean Bugün Oyun Gidişatı Hakkında Bilgi Verdi Günlük Hedeflerine Ulaştığını Söylüyor Ve 6 Adet Resim Paylaştı Bu Resimlerin 2 Tanesini Aşağı Bırakıyorum Daha Fazlasını İsteyenler Bana Mesaj Atabilir
Hayır Yapımcı 2 Oyunla İlgileniyor Tarih Veremiyoruz Ama Bir Tarih Olursa İlk Benden DuyarsınızKızın kaybolmasında bile parmağı olabilir. O adam kesin yeraltı adamı. Birde yapımcı bilgi verdi bunlar resimler diye üstte atmışsın bölüm 3.5'in yada 4 ün ne zaman geleceğine dair bir tarih paylaştı mı?