Son Konular
Sex sahnesi olmayan bir +18 oyunEkli dosyayı görüntüle 4389Paylaşılan Tarih: 30.01.2021
GENEL BAKIŞ
Genç bir ruh, travmatik bir deneyimden sonra hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler de ortaya çıkmak üzeredir. Bu gizemler karşısında tepkiniz ne olacak?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.11 GB
Oyun Boyutu APK: 634 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Romance, Big tits, Big ass, Violence, 3DCG, Male Protagonist, School setting, Virgin, Mobile game
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2603 Ekli dosyayı görüntüle 2605 Ekli dosyayı görüntüle 2607 Ekli dosyayı görüntüle 2602 Ekli dosyayı görüntüle 6379 Ekli dosyayı görüntüle 6380 Ekli dosyayı görüntüle 6381 Ekli dosyayı görüntüle 6382
Kesin birşey söylemek istemem ama şimdilik yok galiba bir sonraki güncellemelerde olacak'mış galibaSex sahnesi olmayan bir +18 oyun
Gerektiği zaman eklenecektir bir kişiyi kazanmadan direk vermesini bekleyemezsiniz diğer oyunlarla karıştırmayın bella sık görülüyor ama sonya ile de olabilir veya futa yolunu açanlar bekaretini futa ilede kaybedebilirKesin birşey söylemek istemem ama şimdilik yok galiba bir sonraki güncellemelerde olacak'mış galiba
Kapatırsan otomatikmen olmazUmarım trans karakter bella olmaz hayallerim yıkılır
MantıklıKapatırsan otomatikmen olmaz
kapatılmasını biliyorum da kapatmak istemedim ancak trans olan kişinin de bella olmasını istemem .dKapatırsan otomatikmen olmaz
Orası sana kalmış yukarıda dediğim gibi mc bekaretini futa ilede kaybedebilirkapatılmasını biliyorum da kapatmak istemedim ancak trans olan kişinin de bella olmasını istemem .d
Altyazı kısmında siyah kutucuk çıkıyor konuşmalarda o da içeri kaplıyor. Nasıl kurtulabiliriz ondan pcde kapaniyor ama androidde kapaniyo mu ?Çok mükemmel bir oyun.
Orada bir sinematik izliyorsun yaklaşık 2 dakikalık ve bitiyor ve bu zaten yeni geldi ayrıca yapımcısı Ocean evetEn son merdivende oturuyorduk galiba ondan sonra bir güncelleme geldi mi? Ve oyunun yapımcısı Ocean mıydı?
Daha bu yeni geldi sayılır net bir tarih yok kimse veremezben boyle bise gormedim abi efsane vermek istedigi duygulari oyuncuya o kadar iyi yansitiyoki oyunun icindeyim birnevi elinize saglik devami ne zaman gelir admin
TeşekkürlerOrada bir sinematik izliyorsun yaklaşık 2 dakikalık ve bitiyor ve bu zaten yeni geldi ayrıca yapımcısı Ocean evet