Son Konular
Bu arada oyunun devamı var mı ingilizce olarak, aşırı merak ettim Türkçesini beklemesem de olurGüncelleme ne zaman gelir uzun zaman sonra güzel bir oyun çıktı karşıma
Bu güncelleme yeni geldi sayılır gelecek güncelleme için bir tarih yokBu arada oyunun devamı var mı ingilizce olarak, aşırı merak ettim Türkçesini beklemesem de olur
Orada bir sinematik var 2 dakika 24 saniyelik ve bitiyor başka bir güncelleme gelmedi ve bu yeni geldi sayılırmerdivende bitiyordu daha sonra yeni güncelleme geldi mi?
Devamı ne zaman gelecekÇok mükemmel bir oyun. Herkese tavsiye ederim.
Net bir tarih yok bu da yeni geldi neredeyse zatenDevamı ne zaman gelecek
Eee hala ne zaman gelecek tam olarak belli değilmi bu arada bellanın ön izlemesi varsa onunkinide atarmısınBölüm 3.5 Ön İzleme - Sonya
Tam Bir Tarih Verince Suçlu Taraf Biz Oluyoruz Bundan Kaynaklı Bir Tarih Yok Bella nın Ön İzlemelerini Geçen Burada Paylaştım Biraz Yukarı Çıkıp GörebilirsinEee hala ne zaman gelecek tam olarak belli değilmi bu arada bellanın ön izlemesi varsa onunkinide atarmısın
Net bir tarih yok.Yeni sürümün türkçesi veya yapay zekası ne zaman gelir acaba?
Bu güncelleme yeni geldi sayılır yapımcı 2 oyunla uğraşıyor bundan dolayı summer's gone yi bölme kararı aldı her iki oyun hızlı çıksın diye çok büyük bir güncelleme bekleyemeyiz gelecek sürümlerdeUzun bir güncelleme gelsede doyasıya oynasak ?