Yeni güncelleme gelmediŞimdi bu oyun bizi bağladıkları yerde mi bitiyor yoksa yeni bir güncelleme mi geldi? Ona göre indiricem
Summers gone wiab dan önce mi cıkacak yaniSummer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
+2000 render yapıldı.
Yarım bölüm için render sayısı tahmini 2400'e çıkarıldı.
Where it all began yenilenmiş 2. bölüm, Summer's Gone bölüm 4 çıktıktan bir süre sonra çıkabilir.
Aşağıya bir ön izleme bırakıyorum.
Her türlü öyle olacak evetSummers gone wiab dan önce mi cıkacak yani
Yani tahmini ne zaman çıkar tarih hâlâ belli değilmiSummer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
+2000 render yapıldı.
Yarım bölüm için render sayısı tahmini 2400'e çıkarıldı.
Where it all began yenilenmiş 2. bölüm, Summer's Gone bölüm 4 çıktıktan bir süre sonra çıkabilir.
Aşağıya bir ön izleme bırakıyorum.
Hayır belli değil tarihi yapımcı da dahil hiç kimse veremezYani tahmini ne zaman çıkar tarih hâlâ belli değilmi
Ozaman bu sene içersinde diyelim mi hocam )Hayır belli değil tarihi yapımcı da dahil hiç kimse veremez
Orası kesin belki de bir 1 ay sonra betaya girerOzaman bu sene içersinde diyelim mi hocam )
Hayır belli değil tarihi yapımcı da dahil hiç kimse veremez
Az bir süre kaldığında verilecektir ama şuan kesin bir tarih vermek için hala erkenNasil yapımcı veremez
Peki biz bu kadar bekliyoruz da gelen güncelleme ne kadar büyük yani tahmini kaç saat oynama süresi olur ?Az bir süre kaldığında verilecektir ama şuan kesin bir tarih vermek için hala erken
Geçen sefer 1400 renderdi yenileme renderleri hariç bu sefer 2400 olacak yani nereden baksan geçen seferden %75 daha büyük olacakPeki biz bu kadar bekliyoruz da gelen güncelleme ne kadar büyük yani tahmini kaç saat oynama süresi olur ?
25-30 dakikalık kısa bir güncellemeyse kötü olur.
TeşekkurlerOrası kesin belki de bir 1 ay sonra betaya girer
Tabi efendimAz bir süre kaldığında verilecektir ama şuan kesin bir tarih vermek için hala erken
En kötüsünden 1 ay daha gecikebilir. Ama yine de 1.5 bölüm yayımlıyor olacak, beklemeğe değer. Umarım hikaye daha fazla ilerlemiş olur.Summer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
Yaklaşık 2150 render alındı.
Normalde steamda oyun yayınlamayacaktı ama bir değişikliğe gidildi ve steamda bölüm 5 ile birlikte yayınlanacak ama bir sorun var müzik satın aldığı birinden haber alınamıyor yayınlaması için lisans kanıtı lazım buda sıkıntı yaratabilir.
Evet bilgilendirme bu kadardı aşağıya bir ön izleme bırakıyorum.
Yarım bölüm yayınlanıyor 1.5 değil yarım bölüm için aşırı bir render sayısı bu sayılarEn kötüsünden 1 ay daha gecikebilir. Ama yine de 1.5 bölüm yayımlıyor olacak, beklemeğe değer. Umarım hikaye daha fazla ilerlemiş olur.
Bu oyun okul ortamından askeri oyunamı döncek ya görsellerden oyle gozukuyorSummer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
Yaklaşık 2150 render alındı.
Normalde steamda oyun yayınlamayacaktı ama bir değişikliğe gidildi ve steamda bölüm 5 ile birlikte yayınlanacak ama bir sorun var müzik satın aldığı birinden haber alınamıyor yayınlaması için lisans kanıtı lazım buda sıkıntı yaratabilir.
Evet bilgilendirme bu kadardı aşağıya bir ön izleme bırakıyorum.
Pardon. Steamda yeni bölüm 5. bölümle yayımlanacak sanırım, şimdi anladım.Yarım bölüm yayınlanıyor 1.5 değil yarım bölüm için aşırı bir render sayısı bu sayılar