Robin'e de biraz zaman ayırırlar umarım. Onca kadın karakter arasında benim en çok ilgimi çeken robin oldu.Kekwox Dingil gordon
Tarih yaklaştığında yapacağım bilgilendirmeler çoğalacak bu şekilde bilgi alabileceksiniz.
aalexx hayır en son size verdiğim bilgilendirme dışında bir gelişme olmadı.
Evetana karakter erkek mi
Yapımcı hala güncellemeye devam ediyor bizede bilgi verdiği zaman bizde sizlere bilgi vereceğiz şu anda hepimiz bekleme aşamasındayız.Martta 4. Bölüm gelecek dendi mart bitecek nerde kaldı ya?
Martta gelecek diye bir şey denmedi ne kesin bir tarih var ne tahmini bir tarih varMartta 4. Bölüm gelecek dendi mart bitecek nerde kaldı ya?
Her yol olacak ama siz sadece tek bir yoldan gidebilirsiniz (hile hariç) birini seçtiğiniz zaman diğer karakterlerin de ayrı bir hayatı olacak bundan dolayı seçtiğiniz seçenekler her an her şeyi değiştirebilirRobin'e de biraz zaman ayırırlar umarım. Onca kadın karakter arasında benim en çok ilgimi çeken robin oldu.
Oyunların çoğunda böyle zaten, ama bu durum hepsini deneme şansımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Her zaman yeni bir save açabiliyor olmak müthiş bir teknoloji .Her yol olacak ama siz sadece tek bir yoldan gidebilirsiniz (hile hariç) birini seçtiğiniz zaman diğer karakterlerin de ayrı bir hayatı olacak bundan dolayı seçtiğiniz seçenekler her an her şeyi değiştirebilir
Hayır değilyeni güncelleme ne zaman gelir belli mi
Turbo.net e ait bütün her şeyi devre dışı bırakıp açmayı dene
Böyle bir hata alıyorum. Ve bu hata sadece bu oyuna özel değil, discord da hata odasında sordum bilen yok. Bu hatayı neden alıyorum ?
Oyunları indirdiğim dosya içerisinden açarsam hata vermiyor. Ama exe dosyasını ayrıca indirdiğim oyunlarda her türlü bu hatayı alıyorum. AOC dosyası enteresan bir dosya, dosyanın yerini değiştirdiğin an, hata veriyor, içini de açamıyorsun. Ne yapacağımı bilemedim.
bu hafta(muhtemelen yarın) yeni bir geliştirici günlüğü yayınlar, ama yine de net bir tarih vermez muhtemelen.Ne zaman tamamlanacak bu oyun sabırsızlıkla bekliyorum
Şimdilik net tarih bilgisini yapımcı da dahil hiç kimse veremez oyunun çıkmasına yakın bir süre kaldığında yapılacak bilgilendirmeler çoğalacaktır.Ne zaman tamamlanacak bu oyun sabırsızlıkla bekliyorum