Byferohck
Discord Ünlüsü
Daha 4 ve 4.5 çıkmadı, 5 için çok var5. Bölümü ne zaman çıkıcak ?
Daha 4 ve 4.5 çıkmadı, 5 için çok var5. Bölümü ne zaman çıkıcak ?
Nadianın muzu ile bir şey düşünebilirÇOK MERAK EDİYORUM MC ONU BAĞLAYAN 2 KIZA NE YAPACAK
hahaha aynen aynen umarım iyi niyet göstergesi olmazNadianın muzu ile bir şey düşünebilir
Seks sahneleri için hala erken öyle bir şey olmaz ama intikam alabilir yakında gelecek olan güncelleme ile göreceksiniz nelerin olacağını zatenhahaha aynen aynen umarım iyi niyet göstergesi olmaz
seks sahnesi önmeli değil zaten oyunun hikayesi ve mc nin karakteri hoşuma gitti sadece iki cümle ile affetmesini istemem açıkcasıSeks sahneleri için hala erken öyle bir şey olmaz ama intikam alabilir yakında gelecek olan güncelleme ile göreceksiniz nelerin olacağını zaten
İntikam alacağından %100 eminim, zira insanları kendi çıkarına kullanmaktan çekinmeyen bi mc var karşımızdaSeks sahneleri için hala erken öyle bir şey olmaz ama intikam alabilir yakında gelecek olan güncelleme ile göreceksiniz nelerin olacağını zaten
Birçoğusu için böyle. Daha başlarda olmamıza rağmen çok çekici bi hikayesi var. Hiç sahne olmasa bile oynarım yani.seks sahnesi önmeli değil zaten oyunun hikayesi ve mc nin karakteri hoşuma gitti sadece iki cümle ile affetmesini istemem açıkcası
aynen bende bekliyorum onun içinİntikam alacağından %100 eminim, zira insanları kendi çıkarına kullanmaktan çekinmeyen bi mc var karşımızda
Bence Nadia'nın yaptığı işi Bella'ya söyleme seçeneği olacaktır intikam için. Umarım olur ya.İntikam alacağından %100 eminim, zira insanları kendi çıkarına kullanmaktan çekinmeyen bi mc var karşımızda
Olur gibi duruyor doğruİntikam alacağından %100 eminim, zira insanları kendi çıkarına kullanmaktan çekinmeyen bi mc var karşımızda
Penisi olan kadın olsun mu diye soruyor sanaTrans içerigi aktif et ne denek
Buraya yazmanız yanlış istediğiniz oyunlar bölümüne yazın buraya yazarak adminlerin görmesini sağlayamazsınAdmin kurban olam harem otel türkçe gelsin son sürüm dört gözle bekliyorum teşekkürler kolay gelsin
Özür dilerim bilmiyordum kusura bakmayınBuraya yazmanız yanlış istediğiniz oyunlar bölümüne yazın buraya yazarak adminlerin görmesini sağlayamazsın
Ben yeni aboneyim isteğimiz oyunlar sekmesini göremedim yardımcı olursanız cok sevinirimÖzür dilerim bilmiyordum kusura bakmayın
Bu mesaja tıklayarak o konuya ulaşabilirsin.Ben yeni aboneyim isteğimiz oyunlar sekmesini göremedim yardımcı olursanız cok sevinirim