Byferohck
Discord Ünlüsü
lokum32 öyle bir şey yok sadece bir masa oyunu
Onu da yanlış anladınPardon. Steamda yeni bölüm 5. bölümle yayımlanacak sanırım, şimdi anladım.
Şimdi tam manasıyla anladım teşekkürler.Onu da yanlış anladın
Şöyle, yakında bölüm 4 çıkacak. Bölüm 5 çıktığında, steam'a de çıkacak, ondan bahsediyor.
Benim Türkçe de zayıf benim de hatam var sorryŞimdi tam manasıyla anladım teşekkürler.
Problem değil.Benim Türkçe de zayıf benim de hatam var sorry
Bölüm 5 çıktıktan sonra steamda yayınlanmaya başlayacak oyun evet ama onun için daha çok varBenim Türkçe Allah'a emanet
Anladığıma göre oyunun 5 bölümü steamde mi çıkacak?
Ozamana kadar 30 yaşında olurum heralde daha 4 çıkmadıBölüm 5 çıktıktan sonra steamda yayınlanmaya başlayacak oyun evet ama onun için daha çok var
HAHAHAHAOzamana kadar 30 yaşında olurum heralde daha 4 çıkmadı
Yetişkin oyunlar steamde yasak değil mi ?Bölüm 5 çıktıktan sonra steamda yayınlanmaya başlayacak oyun evet ama onun için daha çok var
Değil bazı adult oyun steamda bulunuyor zatenYetişkin oyunlar steamde yasak değil mi ?
30 yaşına gelene kadar beklersin o zamanOzamana kadar 30 yaşında olurum heralde daha 4 çıkmadı
Değil bazı adult oyun steamda bulunuyor zaten
Bekleriz ya oyun kaliteli30 yaşına gelene kadar beklersin o zaman
Cidden öyle. Oyun o kadar çok içine çekiyor ki seni devamını hep merak ediyorsun, bide sosyal medya özelliği gelecekmiş ya daha da çok merak ettim nasıl olacağınıOyunda 1 tane bile sevişme sahnesi olmasa bile, hikaye o kadar merak uyandırıcı ki, bu durum oyunu harikulade yapıyor. Sadece ana karakterin değil, yan karakterlerin bile (hepsinin tam hikayesi belli bile olmamasına rağmen) hikayeleri harika ve merak uyandırıcı. Bu oyun top 5'im de 2. sırada ve, emin olun top 1 oyununa güncelleme gelmesinden daha fazla merakla bu oyuna güncellemesini bekliyorum.
Az kaldı max 1-1.5 aya yeni sürümü oynayabileceğiz. İşin güzel tarafı, bu kadar beklemeye değecek bir oyun.Cidden öyle. Oyun o kadar çok içine çekiyor ki seni devamını hep merak ediyorsun, bide sosyal medya özelliği gelecekmiş ya daha da çok merak ettim nasıl olacağını
İngilizce 1-1.5 aya çıksa bile türkçesi daha da geç gelir yapımcı oyunu çıkardığında hatalar bildirilsin diye kendisinin bir beta süreci var o beta bitmeden burası çeviriye başlamıyor ne yazık ki ama İngilizce biliyorsanız şanslısınız demektirAz kaldı max 1-1.5 aya yeni sürümü oynayabileceğiz. İşin güzel tarafı, bu kadar beklemeye değecek bir oyun.
Bir önceki bildiri de sen, oyun hazır ama, yapımcı oyun için aldığı müzik hakları sahibine ulaşamadığını söylemiştin. Yanlış mı hatırlıyorum ? Eğer yanlış değilsem, oyun zaten hazır, müzik yapımcısından onayı alır, oyunu yayınlar, aoc cevirir betaya koyar. Bu süre zarfında da 1.5 ay geçmiş olmaz mı ?İngilizce 1-1.5 aya çıksa bile türkçesi daha da geç gelir yapımcı oyunu çıkardığında hatalar bildirilsin diye kendisinin bir beta süreci var o beta bitmeden burası çeviriye başlamıyor ne yazık ki ama İngilizce biliyorsanız şanslısınız demektir