Oyunların yeni sürümleri geldikçe çevirmen ekibimiz ellerinden geldiğince hızlı bir şekilde çeviriyor. Takipte kalınız.yeni güncelleme gelir gelmez türkçeye çevirilmeli. mükemmel oyun
Sex sahnesi yok ama animasyon ve sinematikler bulunuyor.Bölum 3.5 bitti galeride birsey acmak istiyorum 3.5a gel diyor ayrica oyunu da kaydettim 3.5 bitince. Son olarakta oyunda hicbir animasyon(sxe sahnesi) yok. Dogru mudur ?
GelmediEn son mc yi kadınlar soyunma odasında kelepçeliyorlardı, güncel sürüm geldi mi ? Yoksa oradan devam mı ?
Şuan daha çok yoğunlaşılan oyun diğer oyunu beklemeniz gerekecekSummers Gone Nöbeti 15341.Gün
Herhangi bir bilgi yok, güncellenme aşamasında.Oyunla Alakalı güncelleme yokmu daha acaba? Gözümüz inanın yollarda kaldı
Aylinkte genel bir sıkıntı var, yarım saat sonra tekrar girmeyi deneyin.Admin linklerde sorun var galiba aylink acmiyor
Hayır, güncellenme aşamasında hâlâHala bir haber yokmu güncelleme konusunda ?
1500 render olarak çıkartacak muhtemelen güncellemeyi. Umarım mart ayı başında filan görebiliriz yeni güncellemeyiSummer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
1300 render tamamlandı (masa oyunu hariç)
Oyun %85 tamamlandı
Aşağıya bir ön izleme bırakıyorum.
Bu oyunun geliştirmesini bırakmasalar bari. Hikayesi çok güzel ve sürükleyici. (Bilgi için teşekkürler)Summer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
Oyun %85 tamamlandı
bu oyun subat ayı erişim paketine mi gelecek ona gore satın alacagım ?Summer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
Oyun %85 tamamlandı