Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Q

qwan418

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Fazla bi cinsellik yok, bu çok iyi birşey. Çünkü sadece cinsel olduğu için oynanmamalı. Cidden karakter yerine kendini koyup ona göre cevap vermek çok iyi oluyor. Harbiden eğlenceli bir oyun, özellikle de bella karakteri. Spoiler vermiyorum, oynayın ve görün !

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Fazla bi cinsellik yok, bu çok iyi birşey. Çünkü sadece cinsel olduğu için oynanmamalı. Cidden karakter yerine kendini koyup ona göre cevap vermek çok iyi oluyor. Harbiden eğlenceli bir oyun, özellikle de bella karakteri. Spoiler vermiyorum, oynayın ve görün !
Kesinlikle katılıyorum. Hikayesi ağır basan oyunlar ilgi çekiyor 🙂

Gragory.07

Gragory.07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Umarım devamı hemen gelir mükemmel bir oyundu. NE ZAMAN GELİR BİLGİSİNİ PAYLAŞIRMISINIZ ?👍🏻👍🏻👍🏻

Uchiha-İtachi

Uchiha-İtachi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aga bu güncelleme ne zaman gelecek hâla deliler gibi bekliyorum yaa

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Aga bu güncelleme ne zaman gelecek hâla deliler gibi bekliyorum yaa
Kuzeyden esen rüzgâr durduğunda, güneydeki kuraklık kaybolmaya başladığında ve bir zamanlar terk edilmiş olanların ülkesine bereket geldiğinde, zamanın geldiğini bileceğiz ve bir kez daha özgür olacağız. Bu yükün "beklemek" adını verdiğimiz ve sevineceğiz, çünkü dayanılmaz rüzgarlar, kuraklıklar ve kıtlıklardan kurtulmayı başardık. Ve şimdi size böyle söyleyebilirim, güncelleme hazır olduğunda ... gelecektir. 😳

Uchiha-İtachi

Uchiha-İtachi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kuzeyden esen rüzgâr durduğunda, güneydeki kuraklık kaybolmaya başladığında ve bir zamanlar terk edilmiş olanların ülkesine bereket geldiğinde, zamanın geldiğini bileceğiz ve bir kez daha özgür olacağız. Bu yükün "beklemek" adını verdiğimiz ve sevineceğiz, çünkü dayanılmaz rüzgarlar, kuraklıklar ve kıtlıklardan kurtulmayı başardık. Ve şimdi size böyle söyleyebilirim, güncelleme hazır olduğunda ... gelecektir. 😳
Anladım hocam

Üst Alt