Rita
Kayıtlı Üye
Tam bir tarih yok ama haziran ayı içerisinde gelir diye tahmin ediyorum(3.5 sürümü)Muhteşem bir başyapıt. Devamı ne zaman gelir?
Tam bir tarih yok ama haziran ayı içerisinde gelir diye tahmin ediyorum(3.5 sürümü)Muhteşem bir başyapıt. Devamı ne zaman gelir?
tarih vermedi yakında yazıyor petreon hesabında.Yeni bölümler nezaman gelir
Bu ay bekleniyor ve %90 gelecek.Yeni bölümler nezaman gelir
Kesinlikle katılıyorum. Hikayesi ağır basan oyunlar ilgi çekiyorFazla bi cinsellik yok, bu çok iyi birşey. Çünkü sadece cinsel olduğu için oynanmamalı. Cidden karakter yerine kendini koyup ona göre cevap vermek çok iyi oluyor. Harbiden eğlenceli bir oyun, özellikle de bella karakteri. Spoiler vermiyorum, oynayın ve görün !
Tam olarak bilemiyoruz maalesef ama en geç 1-2 ay içerisinde gelir gibi duruyor.Umarım devamı hemen gelir mükemmel bir oyundu. NE ZAMAN GELİR BİLGİSİNİ PAYLAŞIRMISINIZ ?
Tam olarak bilemiyoruz maalesef ama en geç 1-2 ay içerisinde gelir gibi duruyor.
Oynayacak oyun kalmadıTam olarak bilemiyoruz maalesef ama en geç 1-2 ay içerisinde gelir gibi duruyor.
Ne yazıktir ki oyunlar kısa sürüyor. Önerebileceğiniz uzun süreli bir oyun var mı ?Oynayacak oyun kalmadı
Being A DIK, City of Broken Dreamers, Man of The House, Acting Lessons, Depraved Awakening, Deliverance. Şu an aklıma gelenler bunlar.Ne yazıktir ki oyunlar kısa sürüyor. Önerebileceğiniz uzun süreli bir oyun var mı ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelerek oyun önerisi alabilirsiniz.Keşke hepsini oynamasaydım
Bir şey olmadı girmek istemiyorum artık oyun hakkında sorularınız varsa bana buradan da ulaşabilirsinizByferohck dc de niye aktif değilsin ? Noldu
Evet ya bende bekliyorum çıksın artık.Aga bu güncelleme ne zaman gelecek hâla deliler gibi bekliyorum yaa
Kuzeyden esen rüzgâr durduğunda, güneydeki kuraklık kaybolmaya başladığında ve bir zamanlar terk edilmiş olanların ülkesine bereket geldiğinde, zamanın geldiğini bileceğiz ve bir kez daha özgür olacağız. Bu yükün "beklemek" adını verdiğimiz ve sevineceğiz, çünkü dayanılmaz rüzgarlar, kuraklıklar ve kıtlıklardan kurtulmayı başardık. Ve şimdi size böyle söyleyebilirim, güncelleme hazır olduğunda ... gelecektir.Aga bu güncelleme ne zaman gelecek hâla deliler gibi bekliyorum yaa
Anladım hocamKuzeyden esen rüzgâr durduğunda, güneydeki kuraklık kaybolmaya başladığında ve bir zamanlar terk edilmiş olanların ülkesine bereket geldiğinde, zamanın geldiğini bileceğiz ve bir kez daha özgür olacağız. Bu yükün "beklemek" adını verdiğimiz ve sevineceğiz, çünkü dayanılmaz rüzgarlar, kuraklıklar ve kıtlıklardan kurtulmayı başardık. Ve şimdi size böyle söyleyebilirim, güncelleme hazır olduğunda ... gelecektir.