oktayata
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederim dostumDeluca family ve sunshine love önerebilirim.
Teşekkür ederim dostumDeluca family ve sunshine love önerebilirim.
Son dokunuşlar yapıldı yakında gelecek tam tarih verilemez.yeni bölümü ne zaman çıkacak ?
Rica Ederim İyi OyunlarTeşekkür ederim dostum
Şu muhabir seninkinin annesi galiba.Yüzündeki yara izinin sürekli kanlı durması mantıksız hoşta görünmüyor.Son dokunuşlar yapıldı yakında gelecek tam tarih verilemez.
Kanlı değil daha çok morarma gibi ve oyunda bir süre de geçmedi eminim ki geçecektirŞu muhabir seninkinin annesi galiba.Yüzündeki yara izinin sürekli kanlı durması mantıksız hoşta görünmüyor.
Biraz daha sabırlı olmamızı istedi galiba haziran da gelecek.Sadece soru oyun tam olarak mayıs ay'ının son gününde mi gelecek yoksa haziran ay'ının ilk haftası gibi mi gelecek
Anladım teşekkürlerBiraz daha sabırlı olmamızı istedi galiba haziran da gelecek.
Eee şey betaya girecekmi yoksa direkt herkesin erişimine açık olacakmıBiraz daha sabırlı olmamızı istedi galiba haziran da gelecek.
Benim tahminimce ilk baş betaya girecekEee şey betaya girecekmi yoksa direkt herkesin erişimine açık olacakmı
Betaya girdikten sonra ortalama 2-4 haftaya herkese açıyorlar.Eee şey betaya girecekmi yoksa direkt herkesin erişimine açık olacakmı
Sasha nın suratında ki kanlı yarayı dıyorum mc nin degil.Kanlı değil daha çok morarma gibi ve oyunda bir süre de geçmedi eminim ki geçecektir.
Sanırım o hiç geçmeyecek çünkü yara izi o kanlı falan değilSasha nın suratında ki kanlı yarayı dıyorum mc nin degil.
1 saat üstü diyebiliriz3.5 sürümü tahmini ne kadar sürebilir yani oyuna oynanış süresi olarak ne kadar zaman ekler?
Güncelleme yarım güncelleme olmasına rağmen +1000 render olacak diğer yapımcılar tam güncellemeyi 600 render falan yapıyor.İkinci kez indirdim oynadım hala aynı zevki veriyor, yapımcı keşke iki oyun yerine tek bu oyuna odaklansa çok iyi olurdu güncelleme umarım uzun olur.