Yapımcı 2 oyunu birlikte yapıyor ve summer's e başlayalı daha 3 ay olduBu hızla 30 bölümü 10 yılda bitirir diye umuyoruz
Knk bu tarz hikayesi ön planda olan önerebileceğin oyun var mıYapımcı 2 oyunu birlikte yapıyor ve summer's e başlayalı daha 3 ay oldu
Sunshine loveKnk bu tarz hikayesi ön planda olan önerebileceğin oyun var mı
Kanka oyunun güzel tarafı hikayesi. İlerideki bölümlerde olabilir belki yapımcı bu yoldan ilerlemek istiyor olabilirOyun güzel ancak bir şey soracağım bu oyunu kim adult olarak aldı yani 3. Bölümü oynadım kimseyle bir cinsel ilişki olmadı oyunu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın
Adult demek cinsel ilişki olacak anlamına gelmiyor ki adult demek yetişkin demek ve oyun yetişkin öge içeriyor herhangi bir korku oyunu da adult oyundur türklerin %80 i adultun anlamını yanlış biliyor.Oyun güzel ancak bir şey soracağım bu oyunu kim adult olarak aldı yani 3. Bölümü oynadım kimseyle bir cinsel ilişki olmadı oyunu kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın
Evet öyle zamanı geldiğinde eklenecek Bella ve Sonya ön görülüyor diyebilirim. (Futa yolu açanlar futa ilede MC nin bakirliğini sonlandırabilir bilginize.)Kanka oyunun güzel tarafı hikayesi. İlerideki bölümlerde olabilir belki yapımcı bu yoldan ilerlemek istiyor olabilir
Oyun önermek isterdim yalnız ben oyun oynamıyorum ama DeLuca Family veya Hillside ye bakabilirsin bunların hikayelerini iyi diye biliyorum.Knk bu tarz hikayesi ön planda olan önerebileceğin oyun var mı
bende yaahh bella ahhh fena vuruldum ben bu psikopata...
Bu ay betaya çıkması bekleniyor ama net bir tarih yok.Yeni bölüm ne zaman çıkıcak ?
Hocam sadece merdiven demişim bu mu spoilerŞu oyun sonlarını lütfen Spoiler ile yazın oynamayan var
Ve bölüm 3 diyor devamı geldi mi unuttumHocam sadece merdiven demişim bu mu spoiler
Hayır devamı gelmedi bu ay gelme olasılığı var.Ve bölüm 3 diyor devamı geldi mi unuttum