Son Konular
Hayır, gelmedi. Yapımcı Mayıs'ta güncelleme yayınlayacak ama tam tarihi belli değilen son merdivenden sonrası geldi mi
Şu oyun sonlarını lütfen Spoiler ile yazın oynamayan varen son merdivenden sonrası geldi mi
Mayısta beta bekleniyor kesinlik içeren sözler konuşunca yapımcıyı kötü gösteririz mayısta beta bekleniyor ve büyük ihtimalle gelecekHayır, gelmedi. Yapımcı Mayıs'ta güncelleme yayınlayacak ama tam tarihi belli değil
Sen bizden iyi bilirsin Fero haklısın inşallah çıkar bu arada beklediğim oyunlarda ilk 3 teMayısta beta bekleniyor kesinlik içeren sözler konuşunca yapımcıyı kötü gösteririz mayısta beta bekleniyor ve büyük ihtimalle gelecek
Belki de Yapımcıya Ait Olan Beta Gelir Mayıs Ayında Bilemeyizhazirandan önce gelmez gibi
Oyunda ses var sen kapatmış olabilirsinNeden oyunda hiç bir ses gelmiyor
Kanka menüde ses geliyo oyun içi tamamen sessiz benim mikrofondami problem var diye düsundum yok silib yuklesem duzelirmi sessiz olmuyoOyunda ses var sen kapatmış olabilirsin
Bu linkten indiriniz tüm bölümler içerisinde mevcut.Summers gone 1.bölüme nerden ulaşabilirim
Başlarında bile ses vardı yeniden indir olmazsa Discord adresine gelebilirsinKanka menüde ses geliyo oyun içi tamamen sessiz benim mikrofondami problem var diye düsundum yok silib yuklesem duzelirmi sessiz olmuyo
Maalesef daha güncellenmedi, Mayıs'ta veya Haziran'da çıkması bekleniyor.Oyun güncellendi mi en son o kızla yemeğe çıkacaktık hazırlık yapıyorduk