Byferohck
Discord Ünlüsü
Hayır ama %90 luk oranla mayısta yayında yukarıda gelecek güncellemeden 12 resim paylaştım buda yakın zamanda geleceğini gösterirtarih belli oldu mu
Son Konular
Hayır ama %90 luk oranla mayısta yayında yukarıda gelecek güncellemeden 12 resim paylaştım buda yakın zamanda geleceğini gösterirtarih belli oldu mu
Uzun sürmedi ki yapımcı 2 oyun yapıyor ve 2 aydır hem Summer's hem Where it all began ile ilgileniyor diğer yapımcılar bunu yapamazseneryosu olsum grafikleri olsun baya beklentiye sokmuş ve umut vaat eden bir oyundu umarum çıkar ama bizi baya bekletti insallah uzun tutar da gönlümüzü almayı başarır sanırsam oyunu tekrar oynayacağım çünkü unuttum bazı yapımcılar ya Netflix örnek alıyor yada oyun yaparken zorlanıyorlar ki polyana gibi düşünüp 2. seçeneği düşünmek istiyorum oyun mayısta çıkarsa baya bir ses yapar müthiş bir yapım inşallah denilen istenilen tarihde çıkar Türkçe olarak oynama keyfini yaşarız
Mayısta bekleniyor ama Türkçe için bir tarih verilemezBu da bitti güncelleme tahmini ne zaman gelir
Mayıs ayı gibi bekleniyor.devamı nezaman
Hedef 30Yapımcı toplamda kaç bölüm yapmayı hedefliyor ? Belirtti mi ?
TeşekkürlerHedef 30
Bu 3. Bölüm Zaten3.bölüm ne zaman gelir
Orada bitiyor devamı mayısta bekleniyor ve oyun sonlarını spoiler ile yazarsan daha iyi olur.Bella ile yemeğe çıkıyoruz orada bitiyor devamı yokmu ?
TeşekkürlerOrada bitiyor devamı mayısta bekleniyor ve oyun sonlarını spoiler ile yazarsan daha iyi olur.
Kayıt dosyanız varsa kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.güncellemeden sonra oyuna kaldığımız yerden devam edebilecek miyiz yoksa baştan mı başlamamız gerekiyo
kanka çok büyük ihtimalle kaldığın yerden devam edersin. 30 35 üstünde oyun bitirdim tekrar başlayan görmedimgüncellemeden sonra oyuna kaldığımız yerden devam edebilecek miyiz yoksa baştan mı başlamamız gerekiyo