Son Konular
Yapımcı yı takip ettiğim kadarıyla mayıs ayında yapımcı tarafından bir beta bekleniyor betadan çıkış türkçesi vs vs haziran a kadar anca geliroynadığım en harika, duygusallaştıran oyun oldu cidden umarım en kısa süre de devamı gelir
Hocam tam olarak ne anlama geliyor ?Bugün Ocean Bana Bir Cevap Verdi Oyun Yarım Güncelleme Olmasına Rağmen +1000 Render 2-3k Animasyon Karesi Olacağını Söyledi Yazdığı Cevabı Buraya Bırakıyorum
Ocean : Sadece yarım güncelleme olabilir, ancak Mofo'nun hala neredeyse 1000 render + 2-3k animasyon karesi var. (Ve artmış bir kalite imo.)
Muhtemelen onları daha da küçültmeliydim.
WiAB ve SG şu anda yarışıyor.
İffetsiz animasyonlar ve benim onlarla ilgili deneyimsizliğim nedeniyle WiAB daha uzun sürüyor. (Kişisel sınırlarımı zorladığım için çok fazla deneme yanılma var.)
Ama oyun önce biterse, önce yayınlanacak. Diğer oyun bitmiş olsa bile iki hafta beklemek zorunda, böylece ilkini düzeltmek için yeterli zamanım olacaktır.
yarım güncelleme için 1000 render sayısı çok fazla çoğu yapımcı 600 render sayısını tam güncelleme olarak yayınlıyor ocean ise +1000 renderi yarım bölüme sığdırmışHocam tam olarak ne anlama geliyor ?
Evet ve metinlerinde fazla olması gerekiyor tabii kiBölümlerin uzun olması için render sayısının daha fazla olması gerekiyor değil mi ?
Evet 2 ocak saat 05.32 de yapımcı tarafından beta süreci başladıBu oyuna güncelleme geldi mi?
Ben bu oyunu oynadım en son merdivenlere oturduğunda oyun bitiyor ondan sonrası var mı?Evet 2 ocak saat 05.32 de yapımcı tarafından beta süreci başladı
23 ocak saat 16.40 ta yapımcı tarafından tam sürüm paylaşıldı
Türkçesi de 30 ocak sabah saatlerinde paylaşıldı
Hayır gelmedi mesajına bir dahaki sefer Spoiler etiketi eklersen daha iyi olurBen bu oyunu oynadım en son merdivenlere oturduğunda oyun bitiyor ondan sonrası var mı?
Bilmiyorum nasıl yapıldığını pardonHayır gelmedi mesajına bir dahaki sefer Spoiler etiketi eklersen daha iyi olur
En son ne zaman güncelleme geldi?
Burada yazıyorEvet 2 ocak saat 05.32 de yapımcı tarafından beta süreci başladı
23 ocak saat 16.40 ta yapımcı tarafından tam sürüm paylaşıldı
Türkçesi de 30 ocak sabah saatlerinde paylaşıldı
Mayıs ayında yapımcıdan beta sürümü bekleniyorDevamı ne zaman gelecek