Ya eksik indirmişsin yada yanlış dosya ile açmaya çalışıyorsun. Oyunlar .exe uzantılı dosya ile açılıyorİndirdim ama aoc dosyası olarak indi açılmıyor
Tek tek indirme yapmışsınız büyük ihtimalle veya anti-virüs ve Windows Defender açık kalmış.İndirdim ama aoc dosyası olarak indi açılmıyor
Destek talebi oluşturarak tek sefere mahsus cihaz sayınızı sıfırlayabilirsiniz.Cihaz sayısı aşıldı diyor yardımcı olabilirmisiniz
Nerdeyse oceandan daha hızlısın reis adam daha ne kadar oldu paylasalı masallahın varSummer's Gone Gidişatı Hakkında Bilgi
Tekrardan renderlerin yapımına başlandı.
İsteğe bağlı bir fetiş eklenecek. (Karanlık Yol)
Yayınlanmamış bölümlerin hikayesi bitmek üzere artık bir değişim olmayacak.
2 hafta sonra tekrar bir bilgilendirme olacak.
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summers Gone Bölüm 5 Ön İzlemeleri konusuna göz atabilirsiniz.
Evdeysem daha da hızlı gelirdi dışarıda uygunsuz resimler sıkıntılıNerdeyse oceandan daha hızlısın reis adam daha ne kadar oldu paylasalı masallahın var
Ocean dc konusuyor ama spolier verme konusunda cok katı sıkı takipcisin sanırım biraz teori paylas benimleEvdeysem daha da hızlı gelirdi dışarıda uygunsuz resimler sıkıntılı
Oyunu buraya getiren benim 2020den beri takip ediyorum çoğu teoriyi normalde dcde yapıyorduk kulüpteki konulara bakabilirsin bazı teoriler için veya kulüpteki sohbet konusunda sohbet açmaya çalışırsan oradan devam ederizOcean dc konusuyor ama spolier verme konusunda cok katı sıkı takipcisin sanırım biraz teori paylas benimle
Evet orayıda takip ediyorum oradan devam ederiz tesekkürlerOyunu buraya getiren benim 2020den beri takip ediyorum çoğu teoriyi normalde dcde yapıyorduk kulüpteki konulara bakabilirsin bazı teoriler için veya kulüpteki sohbet konusunda sohbet açmaya çalışırsan oradan devam ederiz
Normalde daha fazla konu açılacaktı fakat bazıları konuları çalıyor ve buradan da kimse pek aktif değil 2 yıl önce açtığımız konuya 10 yorum gelmiş onlarda 2-3 kişi tarafından yani eğer aktiflik artsa kulüpte vs daha fazla konu gelebilir oyunların birbirleri ile bağlantıları teoriler vsEvet orayıda takip ediyorum oradan devam ederiz tesekkürler
Tekrardan düzenleme dediğiniz yenileme mi?Tekrar Dan düzenleme Nezaman biticek
evet bazı detay ve baglantılar var paylasmak ve konusmak keyıflı olacaktırNormalde daha fazla konu açılacaktı fakat bazıları konuları çalıyor ve buradan da kimse pek aktif değil 2 yıl önce açtığımız konuya 10 yorum gelmiş onlarda 2-3 kişi tarafından yani eğer aktiflik artsa kulüpte vs daha fazla konu gelebilir oyunların birbirleri ile bağlantıları teoriler vs
Yok ya bu oyun kolay bitmez benceTekrardan düzenleme dediğiniz yenileme mi?
Eğer oysa bölüm 5 full sürüm ile bitecek.
Zaten render yenilenmesinden bahsetti oyunun bitmesinden değilYok ya bu oyun kolay bitmez bence