Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
4 nisanda sorun çıkmazsa bölüm 5 hakkında bilgilendirme ve ön izlenimler paylaşılacak.
oyun cok iyi ama halen ocean bu iki oyunu kaç yılda tamamlar diye düsünüyorum :) ben gormesemde finali ilerde cocuklarım gorebılır belkı yada onların cocukları :):)

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Haziran sonu 5. Bölüm gelir
30 bölüm wiab 30 bölüm SG yapıcam diyor senede 3er bölüm bile çıkartsa ki (ocean böyle birsey yapabileceğini sanmıyorum) en az 5 6 yıl sürer bakalım zaman bize ne göstericek ama hikayesi baya ilginç

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
30 bölüm wiab 30 bölüm SG yapıcam diyor senede 3er bölüm bile çıkartsa ki (ocean böyle birsey yapabileceğini sanmıyorum) en az 5 6 yıl sürer bakalım zaman bize ne göstericek ama hikayesi baya ilginç
Ya orasını bilemem adam bildiğim kadarıyla oyunu tek başına yapıyor oyunu oynayan arttıkça adam tutar 5 yılda değil 3 yılda biter kazandığı paraya göre geliştirme hızı değişebilir

Sikke31

Sikke31

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Linkler ekli mi ona göre satın alıcam

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
oyun cok iyi ama halen ocean bu iki oyunu kaç yılda tamamlar diye düsünüyorum :) ben gormesemde finali ilerde cocuklarım gorebılır belkı yada onların cocukları :):)
ilerde render için yardımcılar alınacak şuan onlara ödeme yapacak kadar bir destek bulunmuyor.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Sadece onlarla sınırlı kalmayacak oyunlar birbirleri ile bağlantılı ve aynı evrende geçiyorlar aynı evrende geçecek olan 3 oyun daha olacak bu oyunların hikayesinin bir kısmı çoktan oluşturuldu ama şuan yapımda olan bir oyun bitmeden yayınlama düşünülmüyor.

Ek olarak gelecek diğer oyunlardan 2si erkek mc olacak diğeri ise kız mc olacak ama wiab ve summer's gone kadar uzun olmayacaklar yardımcılar alındıktan sonra yükte hafifleyeceği için güncellemeler daha hızlı gelecek

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
hepsini takip ediyorum steam gectiği zaman daha genis bir kitleye ulasacaktır cunki potansiyeli yüksek senaryosu güzel içine çekiyor umarım gereken desteği alır ve güncellemeleri kısa sürede yayınlar 2 oyun birden tek basına yapması zaten cok zor ayrıca işini iyi yapıyor kesinlikle

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Ben bu oyunu one piece animesi benzetiyorum. Hikayesi o kadar kaliteli ki, kitlendim işte ne bileyim ilham lazım falan gerek bile kalmıyor. Ama bir problem var ki, hikaye ilerlemiyor. Nedenini biliyorum, yardımcı alacak onu da biliyorum. Bilmediğim şey ise, madem 2-3 tane oyunu tek başına yapıyorsun, bunun zorlu bir süreç olduğunu bildiğin için, neden teker teker yapmadın. NLT gibi yapabilirdi, devam oyunu olarak. Ama yok yapımcımız zor olanı seçti ve hepsini kendisi yapıyor. Sonuç ? Sonuç yılda 1-2 bölüm çıkıyor, bütün oyunlar için. Oysa ki a oyunu için yılda 6 hadi abartı oldu desek, 5 bölüm çıksa, muhtemelen akan hikayenin verdiği heyecanı merak eden daha fazla patronlar olurdu. İstediği şeyi daha hızlı elde ederdi. Sonra da diyor ki, fazla patron yok, ondan dolayı yardımcı alamıyorum. Oyunda cinsel içerik olmamasına rağmen bu kadar bekleyeni olması bile, oyunun kalitesini gösteriyor. Lakin, insan ömrü çok kısa ve ne zaman biteceği belli değil.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Ben bu oyunu one piece animesi benzetiyorum. Hikayesi o kadar kaliteli ki, kitlendim işte ne bileyim ilham lazım falan gerek bile kalmıyor. Ama bir problem var ki, hikaye ilerlemiyor. Nedenini biliyorum, yardımcı alacak onu da biliyorum. Bilmediğim şey ise, madem 2-3 tane oyunu tek başına yapıyorsun, bunun zorlu bir süreç olduğunu bildiğin için, neden teker teker yapmadın. NLT gibi yapabilirdi, devam oyunu olarak. Ama yok yapımcımız zor olanı seçti ve hepsini kendisi yapıyor. Sonuç ? Sonuç yılda 1-2 bölüm çıkıyor, bütün oyunlar için. Oysa ki a oyunu için yılda 6 hadi abartı oldu desek, 5 bölüm çıksa, muhtemelen akan hikayenin verdiği heyecanı merak eden daha fazla patronlar olurdu. İstediği şeyi daha hızlı elde ederdi. Sonra da diyor ki, fazla patron yok, ondan dolayı yardımcı alamıyorum. Oyunda cinsel içerik olmamasına rağmen bu kadar bekleyeni olması bile, oyunun kalitesini gösteriyor. Lakin, insan ömrü çok kısa ve ne zaman biteceği belli değil.
Her iki oyunun birlikte yapılmasının nedenini burada daha öncede yazmıştım ama yine de yazalım

Ocean normalde Summer's Gone'nin sadece hikayesini yazıyordu arkadaşı ise renderleri hallediyordu(sözde) bölüm 1 yayınlandıktan sonra arkadaşının bölüm 2 için 6 ay boyunca tek render yapmadığını gördü güncelleme nerede diye sorunca bir süre sonra renderleri yapmak zorunda kaldı fakat renderler çok kötüydü oceanda arkadaşını kovmak zorunda kaldı ve oyunda onun üzerine kaldı

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Steam geçtiği zaman kitlesi genişler yeterli sayıya ulasır zaten gelecek günceleme wiab 3.bölüm olacak sg ise heralde temmuz ağustos gibi gelir süreç çok uzun umarım yardımcı alacak konuma erişir yarın bir log paylasak yanlıs hatırlamıyorsam

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Her iki oyunun birlikte yapılmasının nedenini burada daha öncede yazmıştım ama yine de yazalım

Ocean normalde Summer's Gone'nin sadece hikayesini yazıyordu arkadaşı ise renderleri hallediyordu(sözde) bölüm 1 yayınlandıktan sonra arkadaşının bölüm 2 için 6 ay boyunca tek render yapmadığını gördü güncelleme nerede diye sorunca bir süre sonra renderleri yapmak zorunda kaldı fakat renderler çok kötüydü oceanda arkadaşını kovmak zorunda kaldı ve oyunda onun üzerine kaldı
Durumu patreonlara anlattığına göre kendisine bir yol haritası çizebilirdi. İlk oyunu yapacağım sonra a oyununu devam oyunu olarak yapacağım dese, patreonlar bence çok laf etmezdi. Çünkü oyunun ilk halinde ki renderlar eminim diğer insanların da hoşuna gitmemiştir.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Steam geçtiği zaman kitlesi genişler yeterli sayıya ulasır zaten gelecek günceleme wiab 3.bölüm olacak sg ise heralde temmuz ağustos gibi gelir süreç çok uzun umarım yardımcı alacak konuma erişir yarın bir log paylasak yanlıs hatırlamıyorsam
Evet sorun olmazsa yarın bir bilgilendirme olacak

Üst Alt