Lunael
Yetkili
Var.Mod var mı oyunda?
Var.Mod var mı oyunda?
var sitenin modu var çeviri de gayet iyi süper alıp oynamanı tavsiye ederimMod var mı oyunda?
oyun cok iyi ama halen ocean bu iki oyunu kaç yılda tamamlar diye düsünüyorum ben gormesemde finali ilerde cocuklarım gorebılır belkı yada onların cocukları4 nisanda sorun çıkmazsa bölüm 5 hakkında bilgilendirme ve ön izlenimler paylaşılacak.
30 bölüm wiab 30 bölüm SG yapıcam diyor senede 3er bölüm bile çıkartsa ki (ocean böyle birsey yapabileceğini sanmıyorum) en az 5 6 yıl sürer bakalım zaman bize ne göstericek ama hikayesi baya ilginçHaziran sonu 5. Bölüm gelir
Ya orasını bilemem adam bildiğim kadarıyla oyunu tek başına yapıyor oyunu oynayan arttıkça adam tutar 5 yılda değil 3 yılda biter kazandığı paraya göre geliştirme hızı değişebilir30 bölüm wiab 30 bölüm SG yapıcam diyor senede 3er bölüm bile çıkartsa ki (ocean böyle birsey yapabileceğini sanmıyorum) en az 5 6 yıl sürer bakalım zaman bize ne göstericek ama hikayesi baya ilginç
Hadi inş diyelimYa orasını bilemem adam bildiğim kadarıyla oyunu tek başına yapıyor oyunu oynayan arttıkça adam tutar 5 yılda değil 3 yılda biter kazandığı paraya göre geliştirme hızı değişebilir
Haziran sonu zor gibi daha Wiab ep3 yayınlanacak, ekstra olarak SG de hala rework bitmediHaziran sonu 5. Bölüm gelir
Evet ekliLinkler ekli mi ona göre satın alıcam
ilerde render için yardımcılar alınacak şuan onlara ödeme yapacak kadar bir destek bulunmuyor.oyun cok iyi ama halen ocean bu iki oyunu kaç yılda tamamlar diye düsünüyorum ben gormesemde finali ilerde cocuklarım gorebılır belkı yada onların cocukları
Sadece onlarla sınırlı kalmayacak oyunlar birbirleri ile bağlantılı ve aynı evrende geçiyorlar aynı evrende geçecek olan 3 oyun daha olacak bu oyunların hikayesinin bir kısmı çoktan oluşturuldu ama şuan yapımda olan bir oyun bitmeden yayınlama düşünülmüyor.30 bölüm wiab 30 bölüm SG yapıcam diyor senede 3er bölüm bile çıkartsa ki (ocean böyle birsey yapabileceğini sanmıyorum) en az 5 6 yıl sürer bakalım zaman bize ne göstericek ama hikayesi baya ilginç
Her iki oyunun birlikte yapılmasının nedenini burada daha öncede yazmıştım ama yine de yazalımBen bu oyunu one piece animesi benzetiyorum. Hikayesi o kadar kaliteli ki, kitlendim işte ne bileyim ilham lazım falan gerek bile kalmıyor. Ama bir problem var ki, hikaye ilerlemiyor. Nedenini biliyorum, yardımcı alacak onu da biliyorum. Bilmediğim şey ise, madem 2-3 tane oyunu tek başına yapıyorsun, bunun zorlu bir süreç olduğunu bildiğin için, neden teker teker yapmadın. NLT gibi yapabilirdi, devam oyunu olarak. Ama yok yapımcımız zor olanı seçti ve hepsini kendisi yapıyor. Sonuç ? Sonuç yılda 1-2 bölüm çıkıyor, bütün oyunlar için. Oysa ki a oyunu için yılda 6 hadi abartı oldu desek, 5 bölüm çıksa, muhtemelen akan hikayenin verdiği heyecanı merak eden daha fazla patronlar olurdu. İstediği şeyi daha hızlı elde ederdi. Sonra da diyor ki, fazla patron yok, ondan dolayı yardımcı alamıyorum. Oyunda cinsel içerik olmamasına rağmen bu kadar bekleyeni olması bile, oyunun kalitesini gösteriyor. Lakin, insan ömrü çok kısa ve ne zaman biteceği belli değil.
Durumu patreonlara anlattığına göre kendisine bir yol haritası çizebilirdi. İlk oyunu yapacağım sonra a oyununu devam oyunu olarak yapacağım dese, patreonlar bence çok laf etmezdi. Çünkü oyunun ilk halinde ki renderlar eminim diğer insanların da hoşuna gitmemiştir.Her iki oyunun birlikte yapılmasının nedenini burada daha öncede yazmıştım ama yine de yazalım
Ocean normalde Summer's Gone'nin sadece hikayesini yazıyordu arkadaşı ise renderleri hallediyordu(sözde) bölüm 1 yayınlandıktan sonra arkadaşının bölüm 2 için 6 ay boyunca tek render yapmadığını gördü güncelleme nerede diye sorunca bir süre sonra renderleri yapmak zorunda kaldı fakat renderler çok kötüydü oceanda arkadaşını kovmak zorunda kaldı ve oyunda onun üzerine kaldı
Evet sorun olmazsa yarın bir bilgilendirme olacakSteam geçtiği zaman kitlesi genişler yeterli sayıya ulasır zaten gelecek günceleme wiab 3.bölüm olacak sg ise heralde temmuz ağustos gibi gelir süreç çok uzun umarım yardımcı alacak konuma erişir yarın bir log paylasak yanlıs hatırlamıyorsam