Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Summer's Gone'da sadece betadan çıkmasını bekliyoruz, onun dışında yapımcının çıkarttığı her sürümü çevirip yayınlıyoruz. Ama Where It All Began'da tüm
Summer's Gone'da sadece betadan çıkmasını bekliyoruz, onun dışında yapımcının çıkarttığı her sürümü çevirip yayınlıyoruz. Ama Where It All Began'da tüm remake sürümlerinin bitmesini bekliyoruz.
Çalışmalarınız icin tesekkürler cıktığı anda alacağım 🤝

B

burbero

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summer's Gone'da sadece betadan çıkmasını bekliyoruz, onun dışında yapımcının çıkarttığı her sürümü çevirip yayınlıyoruz. Ama Where It All Began'da tüm remake sürümlerinin bitmesini bekliyoruz.
4.5 full sürümü çıktı diye biliyorum. Bu hafta mağaza ya geleceği doğru mu?

R

redo3220

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yenilenmemiş bölüm yok diye biliyodum ama eskiden kalma sahneler var full sürümde.kalanları bölüm 5 e bırakmasaymış keşke

seinal

seinal

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
yenilenmemiş bölüm yok diye biliyodum ama eskiden kalma sahneler var full sürümde.kalanları bölüm 5 e bırakmasaymış keşke
Yapımcı Bölüm 2 nin sadece yarısına yakın bir kısmını yeniledi bu güncellemede. Bölüm 5 ile tüm yenileme işini bitirecek.

C

C. Lion Frosty

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summer's Gone CH 4.5 Beta mi bu yoksa Summer's Gone CH 4.5 Full mu

b4tnnn

b4tnnn

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
magazaya eklendigi gibi almak icin nöbetteyim günlerdir bunu bekliyorum

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
4.5 full bu hafta eklenecekti yok mu bir gelişme

mehmed19

mehmed19

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
aldım inmesini beklıyorum tsk adultoyuncevırıailesi :)

Üst Alt