Az kalmış umarım erkenden gelirSummer's Gone Bölüm 4.5 Hakkında Kısa Bilgilendirme
1300 render yapıldı.
İlerleme Hakkında Bilgi :
Oluşturulan Renderler %97
Animasyonlar %85
Kodlama %50 (telefon ve uygulamalar)
Postwork %0
Yazı (diyaloglar) %100
Aşağıya bir render bırakıyorum daha fazlası için Summer's Gone Bölüm 4.5 Ön İzlemeleri Kanalında Toplam 5 Adet Paylaşıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 12531
Yapımcı bu yıl içerisinde çıkaracağını belirtmişti zaten ama tam olarak ne zaman biter, bilemeyiz.Aslında bayağı ilerleme kaydedilmiş. En azından bu yılın sonunda çıksa tadından yenmez.
Güzel bir haber, tabii yeni gelen sürümde olduğu gibi boş diyaloglar olmazsa çok daha iyi olur.Yapımcı bu yıl içerisinde çıkaracağını belirtmişti zaten ama tam olarak ne zaman biter, bilemeyiz.
Adult demek seks demek değil illa seks olacak diye bir şey yok senin aradığın tür seks simulatorü falan herhaldeYeni sezonda da cinsellik olmazsa forumdan bu konuyu kaldırsalar yeridir çünkü adult oyun türüyle alakası artık kalmayacak. Hem hikaye çok ağır şu ana kadar çıkmış bölümlerde hem de bütün karakterlerin gösterip vermemesi gibi tavırlarından gına geliyor. Herkese önereceğim bir oyun değil ben şahsen çok sıkıldım oynarken.
Adult demek seks demek değil illa seks olacak diye bir şey yok senin aradığın tür seks simulatorü falan herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 12605
Adult oyun yazmıyor zaten yetişkin öge içeren hikaye odaklı oyun yazıyorAynı şey. Senin gibi oyunu sevmemiş olmam ya da açından bakmamam haksız olduğum anlamına gelmiyor. Ek olarak bir kitap olarak düşünürsek iyi bir hikayesi var. Kitap şeklinde çıksaydı eminim okuyucusu olurdu bu hikayeyi ama bu adult oyun diye çıkmış bir oyun ve hiçbir adult içerik sunmuyor neredeyse. Sen seks simulatörü dersen ben de bu oyuna diyalog okuma simulatörü derim o zaman. Bu oyunları oynayanların %90 diyalog okumak için oynadığını sanmıyorum. Bir hikaye anlatılacaksa bunu oyunun yapılış amacına uygun olarak adult görseller ile destekleyerek anlatılabilirdi. Bu kadar ağırdan almasına gerek yok.
Adult oyun yazmıyor zaten yetişkin öge içeren hikaye odaklı oyun yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 12630
Eğer yetişirse bu yıl sonuna kadar çıkacak fakat Where it all began çıkacak ondan sonra Summer's GoneUmarım Erken Gelir
oyun adult oyun tarihine taht kurmaya doğru gidiyor büyük ihtimal yaşına verdim harem tarzı oyunlara devam edebilirsinYeni sezonda da cinsellik olmazsa forumdan bu konuyu kaldırsalar yeridir çünkü adult oyun türüyle alakası artık kalmayacak. Hem hikaye çok ağır şu ana kadar çıkmış bölümlerde hem de bütün karakterlerin gösterip vermemesi gibi tavırlarından gına geliyor. Herkese önereceğim bir oyun değil ben şahsen çok sıkıldım oynarken.
oyun adult oyun tarihine taht kurmaya doğru gidiyor büyük ihtimal yaşına verdim harem tarzı oyunlara devam edebilirsin
Alakasız ama imzanı yanlış yazmışsın. Kitabı mı okumak için tıkla. Soru mu soruyorsun mı niye ayrı?Bence sende evden çık biraz hava al. Bu kısıtlı zeka ve oyun bilgin ile yorum yaparak komik duruma düşüyorsun buralarda.