Byferohck
Discord Ünlüsü
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır. Urban vpn ile giriş butonu aktifleşti. Teşekkür ederim.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır. Urban vpn ile giriş butonu aktifleşti. Teşekkür ederim.
Ufak tefek sahneler var ama gelecek olan bölümlerde olurŞu ana kadar oyunda hiç cinsel içerik yoktu tamamı bu şekilde mi yoksa bir şeyler var mı?
Tamam teşekkürlerUfak tefek sahneler var ama gelecek olan bölümlerde olur
bu oyun sadece bölüm 4mü yoksa bölüm 4e kadar tüm bölümler mevcut mu????
Ben bu oyunları yalnızca hikayesi icin oynuyorum fakat senin düşüncene saygı duyuyorum ama oynamanı tavsiye ederim mükemmel bir hikayesi varEVET ADAM HAKLI MESELA BEN BU OYUNUN NEDEN SEVİLDİĞİNİ HİÇ ANLAMADIM İÇÇİNDE SİKKİŞ YOK. herkes herkesin görüşlerine saygı duymalı adamın hoşuna gittiği şeyi svmediysen oynamassın ben MESELA İÇÇİNDE SİKKİŞ OŞMADĞI için oynamadım Bİ SİKKİŞ gelsin öyle oynarım
Bende de siyah ekran oluşuyor ama en fazla 10-15 saniye sürüyorBiraz konu dışı ama buradan sormak istiyorum...
Oyunları açarken bazen sorun yaşıyorum.
Bazen ilk girişte, bilgileri girdikten sonra uzun zaman siyah ekranda bekliyorum.
Siyah ekrandan sonra bazan oyun geliyo bazan hiç gelmiyo.
Ama oyunu gelmediği için kapattığımda yada ilk kez açıldıktan sonra, ikinci kez girmek istersem oyuna bir daha giremiyorum...
Bilgisayarsa diyebileceğim bir şey yok adminler görürse yardımcı olur zatenHayır ben telefonda oynamıyorum.
SSD mi yoksa HDD mi kullanıyorsunuz?Hayır ben telefonda oynamıyorum.
Ne yazık ki bu kadar ilerledi. Söylentiye göre bu yılın sonuna doğru bir bölüm daha çıkacakmış, ama benim gram inancım yok.Bu oyun kaç bölüm olucak çünkü 5 bölüm gördüm hızlı hızlı geçtiğim için tam okuyamadım ve güncelleme ne zaman gelicek çünkü bu kadar zaman içinde sadece bu kadar ilerlemiş olamaz
Bu oyun kaç bölüm olucak çünkü 5 bölüm gördüm hızlı hızlı geçtiğim için tam okuuamafım ve güncelleme ne zaman gelicek çünkü bu kadar zaman içinde sadece bu kadar ilerlemiş olamaz oyun
Aynen ya bu kadar zaman içinde böyle bir güncelleme getiren bu yılın sonuna hiç bir güncelleme yayınlamazNe yazık ki bu kadar ilerledi. Söylentiye göre bu yılın sonuna doğru bir bölüm daha çıkacakmış, ama benim gram inancım yok.
Ocean renderlarla çok vakit harcıyor, ve oyun şuanda hikayesi için oynanıyor. Bana sorarsan, hikayeye daha fazla önem verse daha güzel olurdu. Byferohck görmeden oku silicemAynen ya bu kadar zaman içinde böyle bir güncelleme getiren bu yılın sonuna hiç bir güncelleme yayınlamaz
Bencede hikayeye daha fazla önem vermeliOcean renderlarla çok vakit harcıyor, ve oyun şuanda hikayesi için oynanıyor. Bana sorarsan, hikayeye daha fazla önem verse daha güzel olurdu. Byferohck görmeden oku silicem
Ferhatın görmesiyle ne alakası var canım benim istediğinizi yazabilirsiniz sadece bilmeden yazılan şeyler çok fazlaOcean renderlarla çok vakit harcıyor, ve oyun şuanda hikayesi için oynanıyor. Bana sorarsan, hikayeye daha fazla önem verse daha güzel olurdu. Byferohck görmeden oku silicem
Yetişirse çıkacak kesinlik hiç bir zaman olmadı olmayacakNe yazık ki bu kadar ilerledi. Söylentiye göre bu yılın sonuna doğru bir bölüm daha çıkacakmış, ama benim gram inancım yok.