Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Ateşi yakamıyorum çünkü kitabı oku diyince hata veriyor yoksay diyince okumamış sayıyır geri al diyincede olmuyor onu nasıl çözeceğiz
Hallettim tıklanmıyormuş o kadar ufakki çantayı bile bazen kapatamıyoruz neredeyse hiç hikaye yoktu farklı bir tarzda denince bir bakalım nasılmış hikayesi dedimJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Benim tatlı komşum var İngilizcesini unuttum mükemmel bir oyun oynaArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Net bir tarih veremiyoruz.Yeni güncellemesinin Türkçe'si ne zaman gelir
Peki teşekkürler.Net bir tarih veremiyoruz.
Rica ederim.Peki teşekkürler.
Ypksay deKamp ateşi için kitap okurken hata veriyor. Düzeltme yapabilir misiniz?
Yoksay diyorsun fakat yine gelmeye devam ediyor. 20 defa denedim olmadıYpksay de
Şu anda girilmiyor olabilir gelecek güncellemelerle eklenebilir.Merhaba, 46. Gündeyim oyun kendini artık tekrar etmeye başladı. Bir tana mağara var içine de girilmiyor. Oyunun devamı var mı yoksa bitti mi?
O konuda bir bilgi veremiyoruz.şubat içerik haftasında bu oyunda 0,4 sürümüne güncellenecek mi ?