A
Ahmetkala
Kayıtlı Üye
Nasıl hallettin bendede öyleHallettim tıklanmıyormuş o kadar ufakki çantayı bile bazen kapatamıyoruz neredeyse hiç hikaye yoktu farklı bir tarzda denince bir bakalım nasılmış hikayesi dedim
Nasıl hallettin bendede öyleHallettim tıklanmıyormuş o kadar ufakki çantayı bile bazen kapatamıyoruz neredeyse hiç hikaye yoktu farklı bir tarzda denince bir bakalım nasılmış hikayesi dedim
Ben discord kullanmıyorum bana bir yardım edemezmisiniz bilgisayardada aynı sorun olmuştu telefona indirdim aynı sorun nasıl düzelticemJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Tıklanması zormuş biraz uğraştırıyormuş yani. Denerseniz olacaktır.Ben discord kullanmıyorum bana bir yardım edemezmisiniz bilgisayardada aynı sorun olmuştu telefona indirdim aynı sorun nasıl düzelticem
Türkçe'ye çevirdiğimiz oyunlara güncelleme geldikçe yamalarını da güncelliyoruz. Yani evet, 0.4 çevirisi gelecek ama tarih veremiyoruz.0.4 çıkmış çeviri gelecek mi ?
man of the house kesinlikle oynamalısın efsane oyunlar arasında 1. sırayı alırArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Net bir şey söyleyemiyoruz.bunlar betada uzun durur mu
Net bir tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman cikar
Net bir tarih yok.Güncelleme nezaman gelir CumaLee
bu beni çok üzerNet bir tarih yok.
Hesabım açık ancak indiremiyorumEkli dosyayı görüntüle 4408
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 21.02.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.4
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.01 GB
Oyun Boyutu APK: 302 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Big ass, Big tits, Male protagonist, Sand box
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Stranded Dick oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE ÇEVİRİSİ, YAZIM YANLIŞLARI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEK İÇİN BETA AŞAMASINDADIR. BETASINA KATILMAK İÇİN;
BETASINA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
Oyun şu anda herkesin erişimine açık değil erişmek için ücretli üyelik gerekiyor.Hesabım açık ancak indiremiyorum