Kitabi okuMerhaba arkadaşlar, ben odunları topladım, taşları da topladım ama ateş yakamıyorum, çantaya basıp odunu tıklıyorum hiçbir şey çıkmıyor, nasıl yakılacak ateş?
"yoksay" a tıklayınız.kitabı okurken bu hata çıkıyor...
ozaman görev olmuyor :s"yoksay" a tıklayınız.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda düzeltilecektir.ozaman görev olmuyor :s
"yoksay" yaptıktan sonra 2.kez oku dediğimde sorun çıkmadı. Görev tamamlandı. Fakat neden bu şekilde bir hata çıktığını anlamadım.Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda düzeltilecektir.
Bazen bu tarz şeyler çıkabiliyor oyunlarda çok bir bilgim yok nedeniyle ilgili."yoksay" yaptıktan sonra 2.kez oku dediğimde sorun çıkmadı. Görev tamamlandı. Fakat neden bu şekilde bir hata çıktığını anlamadım.
peki bu oyunda hile yok mu çok fazla acıkıyor karakter :sBazen bu tarz şeyler çıkabiliyor oyunlarda çok bir bilgim yok nedeniyle ilgili.
Maalesef yok.peki bu oyunda hile yok mu çok fazla acıkıyor karakter :s
Cennet Adası moduna al normalde 2-3 adet geliyorsa 5-6 tane verio tek toplayistapeki bu oyunda hile yok mu çok fazla acıkıyor karakter :s
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda ki yardım kanalına yazarsanız detaylı yardım yapılacaktır.Kamp ateşinde yengeçi nasıl pişirebilirim ve nasıl kafes yapıcam ?
Oyunun son görevlerini yaptıysanız devam etmenize gerek yok daha güncelleme gelmedi oyunda.Bitmiş bir oyun değil boşuna zaman harcamış olursunuz.Yapımcısı daha güncellemesini yayımlamadı. Part part ilerliyor oyun.HAYATTA KALMA sekmesinde oynuyorum. Bu oyunun sonu yokmu. Sürekli yemekler arıyor losyon sürüyorum. CENNER ADASI veya CENNET BAHÇESİNİ tıklayıp dvmını edecem. Bir kere yengeç pişirdim. 80. Gündeyim. Oyunun sonu varmı. Ne yapmam gerekiyor
Tşkler reisOyunun son görevlerini yaptıysanız devam etmenize gerek yok daha güncelleme gelmedi oyunda.Bitmiş bir oyun değil boşuna zaman harcamış olursunuz.Yapımcısı daha güncellemesini yayımlamadı. Part part ilerliyor oyun.
Daha çıkmamış baktım yapımcısı bu ayin 10-16 arasında gelecek demiş.V0. 4 çıktı siteye ne zaman gelir
TWİTER HESAPLARINDA VARDaha çıkmamış baktım yapımcısı bu ayin 10-16 arasında gelecek demiş.