resmi atmak isterdim fakat oyunu silmişim ama şu şekilde anlatabilirim. arkadaşınızı gözetlediğiniz yerde gezinmeniz gerekiyor orada taş bulabilirsiniz.la olm tüm oyuna tıkladım yerdeki en ufak noktalara kadar tıkladım siz nasıl taş buldunuz
Oyunda geri tuşu yoktu diye biliyorum.Arkadaşlar geri tuşu sizde çalışıyor mu ? Hicbir şekilde geriye alamiyorum
Her türlü yeniden indirmeniz gerekiyor. Kayıt dosyanız var ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Ya oyuna herhangi bi güncelleme gelince nasıl kaldığımız yerden devam edecez yeniden indirmek gerekiyir
18 inde çıkmış haklısınDaha çıkmamış baktım yapımcısı bu ayin 10-16 arasında gelecek demiş.
Yapımcı nin sorunu ama yarın kesin geliyormuş söyle Bi alintisini aldım. Türkçeye ne zaman çevrilir bilemem artik18 inde çıkmış haklısın
İngilizcesi maalesef yok sitede yeni sürümün çevirisi yapıldığı zaman eklenecektir bu konuya.Yeni sürümün ingilizce hali var mı sitede? Aradım ingilizce oyunların içinde ama bulamadım.
Tamam teşekkür ederim. Renderı iyi olan oyun tavsiye eder misiniz acaba Milf City Being A Dick gibi bulamıyorum bu aralar.İngilizcesi maalesef yok sitede yeni sürümün çevirisi yapıldığı zaman eklenecektir bu konuya.
City Of The Broken Dreamers, Depraved Awakening bu oyunları öneririm.Tamam teşekkür ederim. Renderı iyi olan oyun tavsiye eder misiniz acaba Milf City Being A Dick gibi bulamıyorum bu aralar.
Teşekkür ederim.City Of The Broken Dreamers, Depraved Awakening bu oyunları öneririm.
Reis oyun içi kaydamiHer türlü yeniden indirmeniz gerekiyor. Kayıt dosyanız var ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Çevirmenlerimiz yapacaktır.yeni sürüm çıkmış, çeviri yapabilir misiniz acaba