Hasaki
Kayıtlı Üye
Sitemizde o hatadan sonra herhangi bir güncelleme almadı. Yani yapımcı o sorunu düzelttiyse bile burada çevirisini yapmadığımız için hala buglu o kısımKamp ateşi olayı düzeltildi mi?
Sitemizde o hatadan sonra herhangi bir güncelleme almadı. Yani yapımcı o sorunu düzelttiyse bile burada çevirisini yapmadığımız için hala buglu o kısımKamp ateşi olayı düzeltildi mi?
Evet kamp ateşine erişilmiyor bu yüzden oyun ilerlemiyo nezman düzeltilirKamp ateşi olayı düzeltildi mi?
Oyun güncelleme aldıktan sonra burada çevirisi yapılınca düzeltilmiş olur. Yukarıya yazdım zatenEvet kamp ateşine erişilmiyor bu yüzden oyun ilerlemiyo nezman düzeltilir
Karşılaştığın sorunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırımOyun bozuk
zaten yorumlarda da belirtmişler sanırım discord üzerinden de bozuk olduğunu söylediler mobil versiyonunda kamp ateşi kısmı bozuk.Karşılaştığın sorunu yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
Evet o kısımlar bozukzaten yorumlarda da belirtmişler sanırım discord üzerinden de bozuk olduğunu söylediler mobil versiyonunda kamp ateşi kısmı bozuk.
Yukarıda diğer üyelere de dediğim gibi hatalı o kısımYengeç pişirmeyi nasıl yapıyoruz
Windows'da kayıt dosyasını nasıl kurarım?oyunu bilgisayar için indirdim save dosyasını tam olarak nereye atmam gerekiyor
Yeni güncelleme ile düzeltilmesi bekleniyorOyunda ocak yakdıkdan sonra hata veriyor oyun sonra irerlemiyor
Bazı cihazlarda bu sorun var. Çözümü için discord sunucumuza gelip yardım kanalına yazarsanız yardımcı olurumVallahi yeter abi YETER bu oyun dahil bı çok oyun oyuna giriyorum tam oyuna girdim sevindim an beni dışarı atıyor oyun sürekli telefonda sıkıntı vardır belki dedim telefon değiştirdim olmadı mobil olmaz PC olur dedim belki olmadı saçma bir neden ama belki internette sorun vardır yine olmadı amīna goydum keşke sadece bu oyun olsa bı çok güzel oyun beni dışarı atıp duruyor bide virüs gibi hepsinin fotoğraf kapağında kırmızı saçlı küçük bı kız var artık her oyunun bu fotoğrafa sahip olduğunu gördüm de o oyun beni dışarı atar diye biliyorum neden böyle NEDEN hakay bı yardım et linkler de de sorun yok ama oyunlar beni sürekli atıp duruyorlar yardım edin bende oynayıp keyif almak istiyorum
Hasaki sence yapmadım mı aynı şeyleri yav 3 farklı telefonda 2 farklı PC de denedim olmadı ama yinede discord gelip yazcamBazı cihazlarda bu sorun var. Çözümü için discord sunucumuza gelip yardım kanalına yazarsanız yardımcı olurum