Yapabildinmi bendede aynı hata varGündüzleri kamp ateşi görünmüyor ve yengeç pişirilmiyor lütfen yardım edebilir misiniz
Çözümü bulabildinmiYengeç pişirme görevi olmuyor çünkü ateş yok sabahları (Android)
Çözümü bilen varmı
sorununu çözebildin mi bilmiyorum da hâlâ göremediysen bu steve'in bambu barınağında kapısının sağında biraz küçük zor gözüküyo askeriye matarası var ona tıklaman gerek kankaKanka hangi barınak ya bulamadım bir türlü hala matara falan yok
Sağ ol kanka bakacağımsorununu çözebildin mi bilmiyorum da hâlâ göremediysen bu steve'in bambu barınağında kapısının sağında biraz küçük zor gözüküyo askeriye matarası var ona tıklaman gerek kanka
Discord sunucumuzda bu sorunun çözümü mevcut oraya gelip yardım kanalına yazarsan çözebilirizArkadaşlar oyuna girince hemen atıyor oyundan bilgisi olan varmı
Yapımcının hataları, bir sonraki sürümde düzeltmesini bekliyoruz. Şu an yapılacak bir şey yok maalesefARKADAŞLAR GÜNDÜZ KAMP ATEŞİNİ ÇIKMIYOR BENDE. RACHEL İLE MANTAR TOPLAYAMIYORUM ( KİTABI OKUDUM, YENGEÇ KAFESİNİ YAPTIM, YENGEÇLERİ YAKALADIM) NASIL NE YAPMAM GEREKİYOR KALDIM İLERLEMİYOR OYUN
Yapımcı düzeltinceŞu kamp ateşi ve mantar olayını ne zaman çözmeyi planlıyorsunuz acaba??