Oyun yapımcısı hastalandığın söyledi kaliba ölmüş haber yok bu hatada çevirmenin hatası yalnız güncellemeyle düzeltile bilr söylüyorKaç ay geçti üzerinden kamp ateşi ne zaman düzeltilecek sabırsızlıkla oynamayı beklediğim tek oyun
Bencede yada oyunu yapmayı bırakıp yeni hayata başlamışdırOyun yapımcısı hastaydı. Düzeldim diye mesaj attı ama bence son anda bir kk yada beyin kanaması ve ya pıhtı atması gibi ölümcül birşey geçirdi ve malesef sağ çıkamadı. Aylar geçti haber bile olmamasının başka sebebi olamaz.
Hatada yazan dosyaları atınca düzeliyor oyunun klasörüneNasıl yaptın la
Zehiri hazırladıkdan sonra stevin evine git evin yanında su matarası olucak ona bas oluyorBen kısmı bir türlü geçemedim oyunda bug var galiba kaç gün ilerlettim
Ayrıca kamp sorununu çözdüm oyunun klasörüne eksik resimleri atınca düzeliyor.
Knka yapamadım detaylı anlatsanHatada yazan dosyaları atınca düzeliyor oyunun klasörüne
oyun klasörü nerede acaba ?Hatada yazan dosyaları atınca düzeliyor oyunun klasörüne
Kayıt dosyalarını saklayabilmek içinAçarken neden tüm dosyalara erişim istiyor ?
Kanka mobilde nasıl yapicazHatada yazan dosyaları atınca düzeliyor oyunun klasörüne