altta mekanlar arası geçiş yapıyorsun ya göletin orada galiba ikinci bi barınak çıkıyorKanka hangi barınak ya bulamadım bir türlü hala matara falan yok
Hatalı o kısımlar yapımcının düzeltmesini bekliyoruz. Yeni güncellemede düzeltir büyük ihtimalleYengeç pişirme görevini yapamıyorum yardımcı olur musunuz
Net bir tarih veremiyoruz maalesefGüncelleme ne zaman gelicek kaç bölüm çıktı üstüne
Discord sunucumuzda kayıt dosyaları kanalında mevcut. Burada bulman zor olabilirSave dosyası atacak babayiğit var mı la
Bazı oyunlarda oyunun yapısından dolayı geri gidemiyorsun. Belki bu da onlardan biridir. Genelde parmağınla sola kaydırınca geri dönmesi lazımMobilde geri çalışmıyo ayarlardan sola ve sağa kısmını da değiştirdim yada ben malım yapamadım yardım edecek var mı
Oyunun eski versiyonunda geri ala bastığımda çalışıyor güncel Version da olmuyoBazı oyunlarda oyunun yapısından dolayı geri gidemiyorsun. Belki bu da onlardan biridir. Genelde parmağınla sola kaydırınca geri dönmesi lazım
Yeni sürüm çevirisi yapıldığı zaman bu soruna da bakılırOyunun eski versiyonunda geri ala bastığımda çalışıyor güncel Version da olmuyo