geae
Kayıtlı Üye
Yanlış bilmiyorsam 2 3 saat sürüyor.
Eyw reis ( kısaymış ):Yanlış bilmiyorsam 2 3 saat sürüyor.
Yanlış bilmiyorsam 2 3 saat sürüyor.
Eyw reis ( kısaymış ):Yanlış bilmiyorsam 2 3 saat sürüyor.
sabah bayan karakterle orman girişinde buluşup mantar toplaman gerekli.Gündüzleri kamp ateşi görünmüyor ve yengeç pişirilmiyor lütfen yardım edebilir misiniz
Çözümünü bulabildin mi? Bende orada takıldımDiğer erkek karakterin kahvesine uyku ilacı koyacağım. Steve'in zulada vardır diyor ama zula nerede?
kanka arkanafobiyi nasıl geçtinBeyler erkek karakterin kahvesine uyku hapı at diyor. Eski zulasında olduğunu söylüyor eski hapın.
Çözümünü bulabildin mi? Bende orada takıldım
knk barınağın yanında matara var uyku ilacını ona koyucak kapının sağındaBeyler erkek karakterin kahvesine uyku hapı at diyor. Eski zulasında olduğunu söylüyor eski hapın.
Çözümünü bulabildin mi? Bende orada takıldım
Ateşe tiklanmiyor? Problem nedir acaba?eski kamp yerine gidip balık yemlerini al sonra crafting bölümünden oltayı geliştir sonra en sağdaki yemi seçip balık yakala. yakaladıktan sonra ateşe tıklayıp balık türünü değiştir ve pişir
Sabah bayan karakterle ormanda buluşamiyorum yengecleri topladım ama mantar kaldı nasıl yapicazsabah bayan karakterle orman girişinde buluşup mantar toplaman gerekli.
Çözümü buldun muGündüzleri kamp ateşi görünmüyor ve yengeç pişirilmiyor lütfen yardım edebilir misiniz
Cozumu bulabildin mi dedigin sorun bende de var androidden oynuyorum ben deSabah bayan karakterle ormanda buluşamiyorum yengecleri topladım ama mantar kaldı nasıl yapicaz
Nasil cozdun sorunu ormanda mantar toplayamiyorum kizla takili kaldim orada androidden oynuyorumHallettim tıklanmıyormuş o kadar ufakki çantayı bile bazen kapatamıyoruz neredeyse hiç hikaye yoktu farklı bir tarzda denince bir bakalım nasılmış hikayesi dedim
Kanka hangi barınak ya bulamadım bir türlü hala matara falan yokknk barınağın yanında matara var uyku ilacını ona koyucak kapının sağında