Phoenix
Editör
Mağaranın orada yeni keşfettiğiniz yerdeki tek bitkide o meyve var onunla yapacaksınız.Bende onu arıyorum nereye sokmuşlar merak ediyorum
Mağaranın orada yeni keşfettiğiniz yerdeki tek bitkide o meyve var onunla yapacaksınız.Bende onu arıyorum nereye sokmuşlar merak ediyorum
Saç tokasıyla olta yapcaksın sonra balık tutucaksınBeyler bu saç tokası yemek yapımı ne aq geçemedim
Kanka balık tuttum da pişiremiyomSaç tokasıyla olta yapcaksın sonra balık tutucaksın
Konu içinde bulunan " Paylaşılan Tarih / Sürüm " kısmına bakabilirsiniz.12. part geldi mi ?
Sanırsam yengeç olması lazımdı.Kızın bir şeye fobisi varmış ne olduğunu bilen var mı ona göre ilerleyecek herhalde hikaye o kadar şeye baktım yok bulamadım
Discord sunucumuz da yardım kanalına yazabilirsin. Sunucumuzda sana yardım edecek arkadaşlar var.hocam yengeci bulamıyorum veya yakalamak için üretim yapamıyorum yardım eder misin
Mantığı kolay serbest dolaşımlı ve verilen görevler var onları yapıyorsun.Arkadas bu oyunu bir türlü anlayamadım
Renpy ve android 13 sürümünden kaynaklı hata alıyorsundur. Bu hata yeni güncellenen oyunlar da giderildi. Bu oyunu da oynamak için yeni güncellemeyi beklemelisin.Oyunu açıyorum gerekli izin verilmedi diyor çıkıyor sebebini bilen varımdır acaba
Teşekkür ederimRenpy ve android 13 sürümünden kaynaklı hata alıyorsundur. Bu hata yeni güncellenen oyunlar da giderildi. Bu oyunu da oynamak için yeni güncellemeyi beklemelisin.